Türkiyenin En Büyük Samsung Star Arşivi # 16 Ağustos 2012 # Son Güncelleme# ( Upload Yenilendi )

Sponsorlu Bağlantılar

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim .

gsgsgs125

Üye
Kardeşim senin de bileceğin gibi 4shared mahkeme kararıyla kapandı.. Acaba likleri başka sitelere upload edebilir misin? :hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
vait buldukça değiştiriyorum linkleri .

Nef'i

Nef'i

Üye
En büyük olduğuna inanmamak elde değil, eline sağlık :evet:

sercnn12

Üye
3 eleştirim var.
1-Keşke oyun adları da oslaydı,ilk partı indirdim hoşuma gidecek 1 oyun bile çıkmadı :ehe
2-Keşke tek link olsaydı.
3-Diğer oyun paylaşan arkadaşlara haksızlık olmuş :ehe:ehe:ehe
Ellerine sağlık çok işime yaradı :aha::aha:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
3 eleştirim var.
1-Keşke oyun adları da oslaydı,ilk partı indirdim hoşuma gidecek 1 oyun bile çıkmadı :ehe
2-Keşke tek link olsaydı.
3-Diğer oyun paylaşan arkadaşlara haksızlık olmuş :ehe:ehe:ehe
Ellerine sağlık çok işime yaradı :aha::aha:

O zaman şöyle cevaplayayım ;

1 . Oyun sayısı çok fazla olduğu için forumun desteklediği karakter sayısı yetmedi .

2 . Oyun sayısı çok fazla olduğu için e haliyle yüksek boyutlu oldu o yüzden herkes tek seferde indiremez diye bende partlara böldüm . :oke:

3 . Neden diğer arkadaşlara haksızlık olmuş anlayamadım ?

sercnn12

Üye
O zaman şöyle cevaplayayım ;

1 . Oyun sayısı çok fazla olduğu için forumun desteklediği karakter sayısı yetmedi .

2 . Oyun sayısı çok fazla olduğu için e haliyle yüksek boyutlu oldu o yüzden herkes tek seferde indiremez diye bende partlara böldüm . :oke:

3 . Neden diğer arkadaşlara haksızlık olmuş anlayamadım ?

Ben de cevaplayayım :ehe

1- Elinde varsa bir word dosyasına falan kaydedebilirdin.

2- Her seferde modem resetlemekten bıktığım için söylemiştim.

3- Onların oyunlarına bakan yok :kop::kop:

Edit:Bazı oyunlarda 176x220 yazıyor,onlar çalışmıyor bildiğim kadarıyla.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
iyide world dosyası yapsaydım bu seferde onu indirmek için burun kıvıcaktınız değilmi ? belki sen bişey demessin ama o zamanda bir başkası laf söyler başımız ağrır değil mi ?

Arkadaşların oyunlarına bakarlar bakmazlar orası beni bağlamaz , ben açmışım arşivi bak demekki güzelde üst konuda yapılmış . . .

MaxiHan

MaxiHan

Üye
paranoya burdan yazıyorum. bütün verdiğin oyunları dos komutuyla filen sıkıştırıp tek link yapabilirim :) sen istersen tabi. bu işlerde iyiyimdir. istersem hepsinin boyutunu 500kb bile yaparım ama açması çok uzun sürer :ehe

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
paranoya burdan yazıyorum. bütün verdiğin oyunları dos komutuyla filen sıkıştırıp tek link yapabilirim :) sen istersen tabi. bu işlerde iyiyimdir. istersem hepsinin boyutunu 500kb bile yaparım ama açması çok uzun sürer :ehe

sağol , gerekmez .

katana_sensei

Üye
linkler çalışmıyor kardeş ya (:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
bütün linkler sağlam kardeşim .

bariss0102

bariss0102

Üye
abi tüm linkler kırık 4shared engellendi!!!!!

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
konu yeniden düzenlendi :oke:

freejimbi

Üye
:alkis:alkis:alkisKARDEŞ EMEGİNE ELİNE SAĞLIK COK TEŞEKKÜR EDERİM :alkis:alkis:alkis:good::tşk:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim , sende sağol :oke:

duha01

duha01

Üye
Tesekkürler.Ellerine saglik...

Üst Alt