GuitaristBoy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu Kore'lilerin yaptığı ayıp! Biz onlar için kelle koltukta savaştık, arkalarını kurtardık resmen, onların yaptığına bak.. karşılığı bu mu olmalıydı??
----------Eklendi @ 10:02:13 ---------- Yazıldı @ 10:01:25 ----------
İlk Türkiye'de çıkmalıydı güncelleme.. lafa gelince biz Türkleri çok seviyoruz, yok yaa?
Yapacak bisey yok arkadaslar disa bagimli olmak boyle bisi iste. kendi telefonumuzu kendimiz uretmis olsak ulkemizde hem ulke ekonomisi icin hemde ulkedeki kullanicilar icin bambaska bisi olur ve kesinlikle yarar saglar zarar degil.. suan teknolojik aletler peynir ekmek gibi satiliyo ama biz gidip disardan aliyoruz.
Tahmin ettim, çünkü kies bağlanan cihazı denetliyor, ona göre güncelleme olup olmadığını söylüyor.
burada xinsurer 2.3.3 e güncellemen için benim yolla hollanda rom u olması gerekiyo 2.2 hollanda romu olucak türkçe rom olmuyo
amerikayla bir alakasi yok rom duzenlemesini amerika yapmiyor ureticiler yapiyor google sadece melez android sunar ureticiler bunu kendine gore duzenler ve kullanir ayrica melez android icinde turkce bulunmaktadir ayrica arcelgin sonyden alip etiket yapip yazilim yukleme gibi bir seyi yoktur televizyon ureticilerinin cogu panelleri lg den alir sony ve samsung dahil bilmeden konusmayiniz markalara da camur atmayiniz su anda telefondan yaziyorum ve bilmeden atip tutmayiniz lutfenbu korelilerin ayıbı değil android yani google yani amerikalıların ayıbı koreliler sırf cihazı yapıyo----------Eklendi @ 11:49:43 ---------- Yazıldı @ 11:42:24 ----------burada xinsurer 2.3.3 e güncellemen için benim yolla hollanda rom u olması gerekiyo 2.2 hollanda romu olucak türkçe rom olmuyo----------Eklendi @ 11:52:02 ---------- Yazıldı @ 11:49:43 ----------arçelik gibi markalar bile televizyonda sony falan alıyolar kendi logolarını yağıştırıp kendi romlarını yüklüyolar
amerikayla bir alakasi yok rom duzenlemesini amerika yapmiyor ureticiler yapiyor google sadece melez android sunar ureticiler bunu kendine gore duzenler ve kullanir ayrica melez android icinde turkce bulunmaktadir ayrica arcelgin sonyden alip etiket yapip yazilim yukleme gibi bir seyi yoktur televizyon ureticilerinin cogu panelleri lg den alir sony ve samsung dahil bilmeden konusmayiniz markalara da camur atmayiniz su anda telefondan yaziyorum ve bilmeden atip tutmayiniz lutfen
----------Eklendi @ 15:24:54 ---------- Yazıldı @ 15:22:20 ----------
hollandada yasiyorsunuz ama sanirim bilgisayarinizi turkiyeden almissiniz nereden anladigimi dusunurseniz bulacaksiniz
knunun başlığına bak gio-nun 2.3.3 den çektiğimi yazzıoBiz gio'dan sözediyorduk..
onu biliyorum arkadaş hd2 sine yükledi gayet menun 2.3 ten
sanırım htd desıre nın romunu hd2 ye uyarlamıslarcustom rom yuklersin olur ama sense arayuzu olmaz yani melez android nexuslardaki gibi
----------Eklendi @ 16:06:55 ---------- Yazıldı @ 16:05:45 ----------
hd2 zaten resmi android bulunmuyor kisilerin kendi yaptiklari donanima uyarlanmis ansroid
sanırım htd desıre nın romunu hd2 ye uyarlamıslar
neden seviyolar çünkü biz dava açmıyoruz,beklemeyi seçiyoruz türkeye rom yok vs. diye onlar en ufak şeyde başlıyolar Samsung un başını ağrıtmaya.Bu Kore'lilerin yaptığı ayıp! Biz onlar için kelle koltukta savaştık, arkalarını kurtardık resmen, onların yaptığına bak..
İlk Türkiye'de çıkmalıydı güncellemeler.. lafa gelince biz Türkleri çok seviyoruz, yok yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?