Türkiye'deki Bazı Reklamların Azerbaycan'daki Halleri(Gülmekten Yarıldım Yaw)....:DD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Türkiye'deki Bazı Reklamların Azerbaycan'daki Halleri(Gülmekten Yarıldım Yaw)....:DD
Eti'nin Azerbeycandaki reklami (Melodiyi Hissederek Okuyun:kop:)

bir sormacam var balalar / gaydi gaptir gaptir /
çaya gaamaltiya gatar / dimeli nedir nedir /
miskimit denince ahla / tamam sindi gaptim /
heman onun adi düser / eti eti eti

Aradiginiz kisi kapsama alani disinda ise:

"aradiginiz nümreye zeng çatmir. Tilifon ya söndürülür ya da eat
dairesi haricindedir. Hayis edirik biraz sonra zengeyleyesiniz."

Prima çocuk bezinin Azerbeycandaki reklami:

"Procter and Gamble, sizi körpenizin dogumu münasebetile tebrik edir,
ona, ailenize ve seksen size hosbeslik, cansagligi arzulayir..

Bütün usaklar güzeldir, sizinkisi ise hamidan yaksidir.
Siz usaginizin nece boy atmasini izleyecek, onun etraf muhitini derk edip, körpeni rahat eden, ya da narahat eden sebepleri arastiracaksiniz.

Adeten usagin derisi islak olanda özünü yaksi hiss etmir.

Usaginizin sakit ve rahat olmasi üçün, çok vacibdir ki, onun derisini hemise guru ve saglam saklayasiniz.
Size bu iste "pampers" usak melefesi komak eder.
Tez ve tesirli bir sekilde islaki özüne çekir, usagin derisini kuru ve temiz, demelli saglam saklayir.

Biz size "pampers" usak melefelerinin numunelerini pulsuz teklif edirik.

Onlari sinayin. Onda basa düsersiniz ki, "pampers" neye göre sizin ve körpeniz
için en yaksi seçimdir.."

:kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: l0rd™, Unstable01 ve Unique_EaqLe

Unstable01

Unstable01

Üye
lütfen yaa bizim şivemz böle:):):)kökü bana dokunuyor yapmayın:D aslında bnde cok gülüorum neyseki yeni nesil böle konuşmuoruz:D:Ddedelermz hala böle ama şive cekio anlayabilene askolsun.:D

haltie

haltie

Üye
ben azerbaycandan gelmişam hamımız gardaşaz özümür bir:kop:

burak9400

burak9400

Üye
birşey söyleme istiyorum bunu burda tarif etmek zor ama ben size öğretmeye çalışacağım yazıda bazı harfler yanlış yazılmış mesela "Bütün usaklar güzeldir, sizinkisi ise hamidan yaksidir." diye yazılmış ama böyle yazılmaz asılnda şöyle yazılması gerek "Bütün uşaxlar gözeldir , sizin balayız ise hammından yaxşıdır." burada x harfi bizdeki gimi iks diye okunmaz o sesi buraya yazamam anlamanız için tarif edeyim özür dileyerek tarif ediyorum mesela balgam çıkarırken boğazımızdan bi ses çıkarırız ya hhhhıhhhht diye bi ses işte bu şekilde okunur umarım anlamışsınızdır anlamadıysanız google'da bir azeri reklamı izleyin...Ben iç içe yaşadığım için biliyorum bu dili...soyumuz azeridir de :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
birşey söyleme istiyorum bunu burda tarif etmek zor ama ben size öğretmeye çalışacağım yazıda bazı harfler yanlış yazılmış mesela "Bütün usaklar güzeldir, sizinkisi ise hamidan yaksidir." diye yazılmış ama böyle yazılmaz asılnda şöyle yazılması gerek "Bütün uşaxlar gözeldir , sizin balayız ise hammından yaxşıdır." burada x harfi bizdeki gimi iks diye okunmaz o sesi buraya yazamam anlamanız için tarif edeyim özür dileyerek tarif ediyorum mesela balgam çıkarırken boğazımızdan bi ses çıkarırız ya hhhhıhhhht diye bi ses işte bu şekilde okunur umarım anlamışsınızdır anlamadıysanız google'da bir azeri reklamı izleyin...Ben iç içe yaşadığım için biliyorum bu dili...soyumuz azeridir de :D
Doğru....:D

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:kop:

AKATLI

AKATLI

Üye
hehehe eti harika :ehe

Mert

Mert

Üye
fantastik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...