Türkiyede Telefon Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyede Telefon Fiyatları
Arkadaşlar Türkiyede neden telefon fiyatları yurtdışına göre 2 kat daha fazla ?

Samet.25

Kdv

_RYUK_

_RYUK_

Üye
vergilerden dolayı

DalvikCache

DalvikCache

Üye
vergiler ne kadarki yurtdışında 350 dolar olan nexus bize niye 1400 den geldi

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Vergilerden dolayi butun her sey pahali.

Samet.25

vergiler ne kadarki yurtdışında 350 dolar olan nexus bize niye 1400 den geldi
nerdeyse yarı yarıya hatta daha fazla vergi ile geliyo sadece telefonda değil çoğu şey pahalı türkiyede benzin bile 5tl

Uhops

Uhops

Üye
Burası Türkiye...

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
nefsele

nefsele

Üye
vergilerden dolayı isyan edicez yada sıfır cep telefonu almayı bırakıcaksın 2.el alıp vergi kaçırcan

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
hikmet366

hikmet366

Üye
acaba 2023 yılında kdv azalacak mı

Samet.25

acaba 2023 yılında kdv azalacak mı

Azalsa ne olur o zamana kadar kim ole kim kala .d bide o zamana kadar heves filan kalmaz adamlar bizim burada 3 bin TL ye aldigimiz i5 i Amerika filan bin TL ye aliyo varmi böyle bisey arkadaş ya insanin siniri bozuluyo düşününce en iyisi düşünmemek

hikmet366

hikmet366

Üye

Azalsa ne olur o zamana kadar kim ole kim kala .d bide o zamana kadar heves filan kalmaz adamlar bizim burada 3 bin TL ye aldigimiz i5 i Amerika filan bin TL ye aliyo varmi böyle bisey arkadaş ya insanin siniri bozuluyo düşününce en iyisi düşünmemek

oda doğru benimki de bir ümit :)

zombaka

zombaka

Üye
dolarla tl eşit olsa dağa ucuza alabiliriz dolar tl nin nerdeyse 2
kadı bide kdv falan var dolar1.9210

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Bazen düşünüyorum ilerde çık git bu ülkeden diye 19 tl'lik elektrik kullanımıza 36 tl ödüyoruz neymiş vergiymiş,elektriğinmi vergisi var vergininmi elektriği var anlamadım, sonra Ülkeye her türlü ecnebiyi alıyorlar daha sonra ise bizim bu tarafta bor madenleri var bilirsiniz belki dunyadaki bor madenlerinin %70'i turkiyede ama bu madenler burada islenemedigi icin yabancilara diyelim mesela kilosunu 1tl ye satiyorsak,onlar bunu işleyip bize kilosu 5 tl den geri satiyor bıktım bu enayiliklerden utanıyorum artık, yanlis anlamayin turk olmakla utanmiyorum bu duzene ortak olmaktan utaniyorum...

fingerback5

fingerback5

Üye
Paramiz gittikce degersizlesiyor , vergiler gittikce artiyor.Nasil yonetilip nasil somuruldugumuz ortada.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Türkiye'ye hoş geldiniz.

blackaid

blackaid

Üye
sadece telefon değil yüksek vergiler nedeniyle neredeyse tüm teknolojik ürünler pahalı

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
"Burası Türkiye" Değil. "Burası yanlış ekonomi politikasının örneği".
Kötü örnekleme yaparken ülkenin adını katmak yanlış..

fk555897

fk555897

Üye
Özel Tüketim Vergisi, Katma Değer Vergisi ve telefon satan firmaların açgözlülüğü.