şefim ezbere konuşma tamam mı? bizde bu işi biliyoruz senin kadar? hepsini kullandım. bana symbianda olmayan çok farklı birşey veremedi diğerleri. önemli olanda bu.
şefim ezbere konuşma tamam mı? bizde bu işi biliyoruz senin kadar? hepsini kullandım. bana symbianda olmayan çok farklı birşey veremedi diğerleri. önemli olanda bu.
2012 iPhone ile kardeşim 2013 iPhone ile babam 2014 iPhone ile de ben iOs evrenine dahil olacağım inşallah
PC'mide 2 sene içinde iMac yapmayı düşünüyorum..
Katılıyorum.. Bir Apple ürünü kullanan kişi o platformda başka marka kullanamaz o kaliteye alıştıktan sonra.. Kardeşimin Apple dan haberi yoktu 5 ay önce 3GS aldık.. 4 ay dır kullanıyor ve o telefonla dahi benim N8 ime takoz diyebiliyor..
Geçenlerde işyerindeki bir makineye düşürdü iPhone yalan oldu şimdi Eylülde çıkacak cihazı bekliyor.. Bu saatten sonra başka telefon kullanmam diyor..
Bu örnekleri çoğaltabiliriz.. Apple dan başka markaya geçiş yapan çok azdır..
İlginç? Benim etrafımda da en çok kullanılan cihaz Nokia, ardından Samsung en son da iphone dir. Ki etrafım oldukça kalabalıktır. Bir okul değil koskoca hastane, yazılım şirketleri ve diğer ortak iş yaptığım bölümler. Etrafımdaki iphone kullananlar ise E7 yi kullanınca hayran kalıyorlar. Bir tane de takoz diyene denk gelmedim. N8 gibi 12 mplik kamerası, fm vericisi ve fm radyosu vs... olan bir cihaz takoz oluyorsa fm radyosu bile olmayan iphone ne oluyor anlamadım? Kimse kalkıpta kimsenin cihazını kötülemesin.