türkiyede Kuş Gribi Insanlara Bulaşabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
türkiyede Kuş Gribi Insanlara Bulaşabilir
''Türkiye'de kuş gribi insanlara bulaşabilir''

ABD'den sağlık uzmanları, Asya'da 70'ten fazla kişinin ölmesine neden olan kuş gribinin, Türkiye'de insanlara bulaşmasının beklenmeyen bir durum olmadığını bildirdi.

Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Tony Fauci, Güneydoğu Asya'daki gelişmelerin aynısının Türkiye'de görüldüğünü belirtti.

Fauci, çocukların, hastalıklı hayvanlarla oyun oynadığı bir ortamda, virüsün bulaşmasının önlenemeyeceğini kaydetti.

Tavukların, evin dışında beslenmesi durumunda da hastalıktan korunulamayacağını, evlerin çevresinde oyun oynayan çocukların, virüsü evin içine taşımasının normal olduğunu belirtti.

Bir ailenin tüm üyelerinin hastalanmasının şaşırtıcı bir durum olmadığını kaydeden Fauci, hastalıklı kuşların çok büyük miktarlarda virüs yayabileceğini ifade etti.

Fauci, ''Bir ülkede kuşlarda hastalığın görülmesinden sonra, hastalık er ya da geç insanlara da bulaşacaktır'' dedi.

Tony Fauci, virüsün insandan insana bulaşmaya başladığının en önemli belirtisinin, herhangi bir hayvansal virüs kaynağına temas etmeyen insanlarda hastalık görülmesi olacağını da kaydetti.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Nereden çıktı bu grip ya

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah bir daha vukuu bulmaz..

slayer

Üye
bu kafayla...
Dün gece haberlerinde; cocuklar kamera karsısında bi haltmış gibi tavuklarla oynuyolar... Büyükler tınlamıyor.... Hatta onlarda aynısını yapıyor....

mAd_girL

mAd_girL

Üye
hıı evet bi adam da ben kuş gribinden korkmam ben yerim bişey olmaz falan olacak görecekler günlerini allah korusun cok bilinçsiz insanlar

swedeniz

swedeniz

Üye
hiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyttttttt dayımlarda çiftlikte baya bi kümes hayvanı var inşallah bişi olmaz ama edirne tarafında

sersanem

Üye
gerçekten halk çok bilinçsiz dün haberlerde izledim çocuğun birinde kuş gribi belirtileri görülmüş görevliler çocuğun tedavi edilmesi için ailesine gelmişler ama kadın çocuğu kucağına almış hastaneye götürülmesine izin vermiyor bu durumda insan kayıpları da kaçınılmaz oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt