Türkiye'de internet neden yavaşladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

Bu gece itibari ile Türkiye'de yaşayan teknoloji meraklıları, akıllı telefon, tablet ya da PC üzerinden internete girme yönünde bazı sıkıntılarla karşı karşıya kaldılar. Sorunun bir arıza nedeni ile mi yoksa bilerek yapılan bir engelleme mi olduğuna dair merak Başbakan Binali Yıldırım tarafından giderildi.

Binali Yırdırım, internetin kendi bilgiler dahilinde güvenlik sebebi ile kesildiğini / yavaşlatıldığını ifade etti. Hükumet olarak zaman zaman bu gibi tedbirlere başvurabileceklerini ifade eden Yıldırım, bu önlemlerin geçici olduğunu ve kısa süre içerisinde de tekrar hayatın akışına döneceğini ekledi.

Dün gece 01:30 civarından itibaren başlayan bu engellemenin bugün öğleden sonra 13:30 civarında kaldırıldığı belirtilmekte.

Twitter, Facebook ve YouTube bu yasaktan payını alırken, akıllı telefonlarda yer alan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın ise ilk kez engellendiği de söyleyelim.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Tamamen acizlik bana göre , Dünyanın hiç bir ülkesinde böyle bir uygulama yok malesefki en ufak bir olayda en ufak bir patlamada cıkıp adam gibi doğruları söylemek yerine uydurma sayılarla olayları geçiştiriyorlar ben buna anlam veremiyorum internete giriş olmasınki gerçekler günyüzüne cıkmasın konusalacak cok sey varda aslında susmak iyidir bazen.

Koskaca ülkenin güvenliği bir internet yavaşlatmayla sağlanıyorsa vay halimize tabi yersek...

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Memleketin Selameti İçin Olan Birşey Mecburen Katlanmak Zorundayız.Erişim Kısıtlanmasa Bazı Vatanhainleri Propaganda Yapıp Kışkırtmak İçin Ellerinden Geleni Yapmaya Kalkışacaklardır Adım Gibi EMinim.Azıcık Sabir.

• Beğen
Tepkiler: cemor ve bmw_m6
NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Memleketin Selameti İçin Olan Birşey Mecburen Katlanmak Zorundayız.Erişim Kısıtlanmasa Bazı Vatanhainleri Propaganda Yapıp Kışkırtmak İçin Ellerinden Geleni Yapmaya Kalkışacaklardır Adım Gibi EMinim.Azıcık Sabir.

Mesele katlanıp katlanmamak değil abi mesele cok farlı eğer bunların sonunda bu olaylar tekrar yaşanmayacaksa 1 yıl sabredelim ama değişen birşey yok , Ankara patlamasından sonra olanları ben gözümle gördüm canlı yaşadım Allah onları yapmak isteyenlere fırsat vermesin O günleride bu vatanının evlatlarına yaşatmasın.

Ama böyle kısıtlamayla erişimle olacak iş değil bunlar O imralıdaki ................ vatan haini asılmadığı sürece bunların sonu gelmez yakında evlerimizden modemleride alırlar

MaxipmaN

Üye
youtube ve ttnet hep yavaş olduğundan çok bir şey değişmedi bende. ha ne değişti derseniz youtube 360p bile oynatamaz hale geldi çok mühim bir değişme olmadı yani

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
youtube ve ttnet hep yavaş olduğundan çok bir şey değişmedi bende. ha ne değişti derseniz youtube 360p bile oynatamaz hale geldi çok mühim bir değişme olmadı yani
Ahahaha Sizin Durumda Çok İçler Açisi :D Asdfghjkl

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
The Pancar

The Pancar

Üye
İnternet mi yavaşlamış? (VPN Kullanıcısı)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Cadillac34

Üye
Süperonline Turkcell'in artık. Turkcell çatısı altında hizmet veriyor. Türkiye'deki internet devlerinden ilki idi.

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Superonline kullanıyorum doğruya doğru hiç bir sıkıntım yok hız desen hız çözüm desen çözüm