Türkiye'de en çok satan dokunmatik cepler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'de en çok satan dokunmatik cepler
Nokia'nın dokunmatik cep telefonu pazarına geç girmesi, kendisi adına, belki de en büyük bozgun anlamına geliyor. İlk 5'te Nokia imzasını taşıyan tek telefon 5800 XpressMusic. İşte en çok satan ilk 5 dokunmatik cep telefonu:

1. Samsung S5233
2. Nokia 5800
3. Apple iPhone 3G 8GB
4. Apple iPhone 3G 16GB
5. LG KP500 Cookie

• Beğen
Tepkiler: GrabellA ve Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler.HTC sıralamaya girememiş,bence güzel cihazları var

byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
araştırma sonucu böyleymiş

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Konu ilgili bölümde teşekkürler. :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
2.ci 5800....

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
5800 Gayet iyi ama gerekten Nokia Çok geç kaldı Ya şimdi Daha fazla Dokunmatik ve Daha fazla özeliklrele çıkaracak yada Listeye tek telefonla devam edecek :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
açıkçası bu araştırma bana hiç güven vermedi kim hangi şirket yaptıysa samsungun tek telefonu girmiş nokianın tek telefonu ama apple 2si birde girmiş.Türkiyede kaç kişi 1500tlnin üstünde telefon alabiliyor arkadaşlar...
Samsung ile nokianın kesinlikle açık ara olmaları lazım diye düşünüyorum.

kmgr_x

kmgr_x

Üye
Samsung gene lider ya kahretsin :)

merty24

merty24

Üye
modum katılıyorum ben simdiye kadar arkadaşlarda 10-15 farklı 8800 gördum ama sadece 2-3 iphone gordum inanılabılırlığı yok bu arastırmanın

DERBEDER-34-

Üye
benim anlamadığım ben kimsede LG cookee görmedim .tama ıphone samsung ve nokia çok var ama lg hiç görmedim..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Cookie Bizim burada bayaa var.. Ucuzmuş diğer dokunmatiklere göre ondan alıyor çoğu hava atmak için :D

byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu açtığım tarihe dikkat etseniz, bu kadar tartışmaya gerek kalmıyacak.

05.10.2009 ta açmışım konuyu :oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:D:D Evet hiç bakmadım :D

zwangless

zwangless

Üye
Oylamalara insan ne kadar güvenebilir. Kim bilir kaç 5800 kullanıcısı oylamadı. Gerçeği yansıtmadığı kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt