Türkiyede Birinci dünyada sekizinciyiz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyede Birinci dünyada sekizinciyiz!

Futbol ekonomisinin nabzını tutan Futebol Finance kuruluşu, futbol kulüplerinin sosyal medya üzerindeki son durumlarını açıklayan bir rapor yayınladı. Tüm dünyadaki futbol kulüplerinin resmi facebook sayfalarındaki takipçi sayısını mercek altına alan Futebol Finance’ın araştırmasına göre ilk 10 sırada iki tane Türk takımı bulunuyor.

Barcelona’nın 36 milyon 619 bin takipçi ile ilk sırada bulunduğu sıralamada ikinciliği bir diğer İspanyol kulübü Real Madrid, üçüncülüğü ise İngiliz devi Manchester United aldı. Listede ilk 10’a Türkiye’den giren takımlar ise Galatasaray ve Fenerbahçe oldu. Sarı kırmızılılar 7 milyon 581 bin takipçi ile 8., Fenerbahçe ise 6 milyon 99 bin takipçi ile 9. sırada yer aldılar. Bir diğer Türk takımı Beşiktaş 3 milyon 746 bin ile 13. sırayı alırken, Trabzonspor 466 bin ile 52. basamakta yer aldı.

İşte dünyanın ilk 100 takımı listesinde ilk 10:

SIRA TAKIM TAKİPÇİ
1- Barcelona 36.619.000
2- R.Madrid 32.858.000
3- M.United 28.533.000
4- Chelsea 13.762.000
5- Milan 12.206.000
6- Arsenal 11.778.000
7- Liverpool 10.529.000
8- G.SARAY 7.581.000
9- F.BAHÇE 6.099.000
10- B.Münih 5.279.000

arslansem

arslansem

Üye
Bir alanda daha onları geçtik ama onların 30-35 milyon taraftarı varmışmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Geçmek adına her bir kişinin kim bilir kaç hesabı vardır . :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Meydanlar biliyo kimin daha çok taraftarı var bunu tartısmak yersiz

arslansem

arslansem

Üye
Evet her anket sonucu nedense aynı en fazla Gsaraylı var.hepsi yanlış :ehe

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu haberin GALATASARAYla ilgili olduğunu başlıktan anladım :D TÜRKİYEDE birinciyiz (-:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Istatistik ne kadar doğru? :hmmm

Kdr05

Kdr05

Üye
Geçmek için hesap açma işlemini, tüm takım taraftarları için düşünürsek yine geçmiş durumdayız :oke: Yani sadece Galatasaraylısı için değil bu. Çok mantıklı öyle değil mi... Kabullenmek bu kadar zor olmamalı yav.

arslansem

arslansem

Üye
Fake baba ya yalan hepsi :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Facebook'a göre bakarsak bi Arsenal'in bi Chelsea'nin hatta ManU'nun Liverpool'dan fazla taraftarı olması mümkün mü?
Üstelik Fb 3 milyon iken Gs'ın 1,5 milyonlarda oldugunu kendim gördüm sonra bi anda 4'e fırlamıslardı takmıyorum bile zaten de fake olaylarına girdikleri asikar.
Ürün satıslarında,stat doluslarında,son olarak da gördükki ligtv üyeliklerinde de Fb açık ara önde.
Ben cevreme bakınca bile görüyorum üstelik sadece kendi sehrim de degil hani.
Gs sampiyon oldu bu yaz herkes fb forması giydi sokaklar sarılı lacivertliydi.
Herkes taraflı bakıcak belli zaten o da ortada yani bence sadece görmek lazım bakmak degil..

alaStar

alaStar

Üye
He abisi bütün dünya sarı lacivertli en çok taraftarda fenerin fener bu listede 2. Olmalıydı bu haberi yapan arkadaşda kınıyorum ayrıca real madrid de kimmiş :)

arslansem

arslansem

Üye
Facebook'a göre bakarsak bi Arsenal'in bi Chelsea'nin hatta ManU'nun Liverpool'dan fazla taraftarı olması mümkün mü?
Üstelik Fb 3 milyon iken Gs'ın 1,5 milyonlarda oldugunu kendim gördüm sonra bi anda 4'e fırlamıslardı takmıyorum bile zaten de fake olaylarına girdikleri asikar.
Ürün satıslarında,stat doluslarında,son olarak da gördükki ligtv üyeliklerinde de Fb açık ara önde.
Ben cevreme bakınca bile görüyorum üstelik sadece kendi sehrim de degil hani.
Gs sampiyon oldu bu yaz herkes fb forması giydi sokaklar sarılı lacivertliydi.
Herkes taraflı bakıcak belli zaten o da ortada yani bence sadece görmek lazım bakmak degil..
Ben de diyorum ki bırak face i onu bunu,taraflı tarafsız yapılan tüm anketlerde neden Gsaray 1.çıkıyor.Sen hiç fenerin ilk sırada olduğunu gördün mü?30 milyon taraftarı varmışmış oldu başka :D 20 milyonu geçmez fenerli bu ülkede kendinizi kandırmayın.
Bu arada lig tv üyesi en fazla Gsaraylı aslanım araştır iyice

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Tartışma çok yersiz sonuçta Fenerbahçeliler gs nin,gsliler de Fenerbahçe'nin üstün olduğunu kabul etmeyecek..

• Beğen
Tepkiler: alaStar
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Konsensus gelip bana ve cevremdekilere sormadı hangi takımlısınız diye.
Anketler beni ilgilendirmiyo ve 10-20 kisiye sorup genelleme yapmak gerçegi göstermez.
Ben stadların doluluguna bakarım ürün satıslarına bakarım bu konularda gs ne zaman yaklasabilmis fenerbahçe'ye?
Sezon boyunca ortalama 40 bin den fazla seyircisi oldugu söyleniyodu o da 2 sene kadar önceydi ve son zamanlarda destek daha da arttı malumunuz.Genelleme yapıcaksak bu konuda yapalım hem bu sokakta bos muhabbet olarak degil stattaki destek olarak olaya daha yakın.Ha bir de Fb taraftarı son iki sezondur taraftarlık yapmıyo Gs taraftarı gibi.
Simdi baktım oranınız %40.5 (sözde) 2 sene önce sorsanız bu oranın %20'si takım tutmuyodu.
Ben Tekirdag'da yasıyorum ve Gs baskınmıs burda.Oysaki %60 fb'li gibi bi oranı rahatlıkla verebilirim Tekirdağ için.Yasadıgım sehire baktım anladım anketin dogrulugunu evet.Olayın dügümünü çözersek asla tam bi rakam elde edilmez biz napalım stada destege ve devamlılıga bakalım.

arslansem

arslansem

Üye
Bak arkadaşım Türkiye diyor başlıkta.Sen ne yaptın İstanbul'da ve çevresinden maça gelen ya da ekonomik yeterliliği olan taraftarları işin içine aldın. Örneklem aldın evreni saymadın bilimsel dille anlatacak olursam :) ben de sana diyorum ki bana bir tane fenerbahçe Galatasaraydan fazla taraftara sahip diye bir somut kanıt göster.Tutturmuşsunuz boş söylemler 30-35 milyon taraftarı varmışmış :) oldu güzelim 3-5 milyonda Gsaray Beşiktaş Trabzon falan :ehe yersen :ehe konuyu başka yerlere çekiyorsun demin lig tv dedin şimdi stadı gösteriyorsun.Bu sene kombine rekoru kıran takımın adı neydi acaba?Lig tv abone sayısı en fazla hangi takımın acaba?Örnek gösterdikçe batıyorsun :D
Aksi durumları kabul etmenizi beklemiyoruz ama maalesef böyle napalım :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
istatislikler belli ediyor zaten kimin büyük oldugunu tartışmak yersiz bence :nono:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Konu Kapanmıştır

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt