Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye vs Almanya
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff
Üye
Konu Sahibi
Türkiye vs Almanya
ewet yorumlar pls..
slayer
Üye
sorulurmu_???
şu küçük çocuk (nuri sahin mi ne) maçta oynasın yater almanya milli takımlarını seçen türk kanı taşıyan insanların kulağına küpe olur.. :P
slayer
Üye
Nuri Sahin gol attı süper yaa :bravo:
ChavRash
Emekli Yönetici
A milli maç mı bu ?
slayer
Üye
evet kanal D 'de yayımlanıyor (hazırlık maçı -A milli-)
2-0 öndeyiz neredeyse bitti maç
ardaca
Üye
Originally posted by slayer@Oct 8 2005, 10:49 PM Nuri Sahin gol attı süper yaa :bravo:
al benden de o kadar. babamla konuşuyoduk atar mı diye! hakkaten bu almanlara kapak oldu çocuğun sevinci görülmeye değerdi. gelecek çok parlak valla!
izzet
Üye
2-1 aldık maçı 17 yaşında ki çocuk için de ço iyi oldu
Haberci
Üye
A Millileri ve Fatih hocayı tebrik ediyorum.Süper bir maçtı.Seyretmeye doyamadım. Böyle olsunlar mağlup olalım gam yemem valla. Artı Yunanistanın da mağlup olması çiftte sevinç yaşattırdı bize... ;
hacker_akbal
Üye
ben zaten en başından beri türkiye nin yeneceğine inanıyordum ve de yunanistan ın yenileceğine nitekim öyle de oldu....
AntiTuk
Üye
waybee çocuk 17 yaşında a milli oluo bide gol atıo muhteşem bi yetenek ama keşke türk takımlarından birinde olsa :
Caine
Üye
ben daha yeni maç bittikden sonra türkiyeye oy verdim hatta skoru sorsalar 2-1 derdim D çoook acayip tahmin yaparım çoook :