Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar zengin bir Ülke

Sponsorlu Bağlantılar

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar zengin bir Ülke


Yorumsuz ...

Ayrıntılı bilgi 7 nolu mesajımda vardır.
 


ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
PC'mde office yüklü olmadığı için belgeyi inceleyemedim, içeriği nedir; ne anlatılıyor?
 
kurt bey

kurt bey

Üye
osminyum madeni üzerine bişiler var çok değerliymniş türkiyede bolca bulunuyormuş, amerika ırakı bunun için işgal etmiş sıra türkiyedeymiş falan filan. kısacası yine birileri bi yerlerinden uyduruyor bizim sözde patriot gençlerimizde hemen balıklama dalıyolar. şu lc waikiki firmasıyla ilgili maillerden haberiniz vardır heralde buda öle bişi.
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
osminyum madeni üzerine bişiler var çok değerliymniş türkiyede bolca bulunuyormuş, amerika ırakı bunun için işgal etmiş sıra türkiyedeymiş falan filan. kısacası yine birileri bi yerlerinden uyduruyor bizim sözde patriot gençlerimizde hemen balıklama dalıyolar. şu lc waikiki firmasıyla ilgili maillerden haberiniz vardır heralde buda öle bişi.

Teşekkür ederim.

Belgeyi hazırlayanlara sormak lazım; osminyum nedir, ne kadara satılıyor, neyin ham maddesini oluşturuyor? Bunları bilmeden hazırlamışlar. Dediğin gibi Kurtoğlu; birileri bir yerden uyduruyor ..
 

worldcild

Üye
cogu uydurmasyon oluo yaa..amerıka köpek gibi korkuo türkiyeden bu bi gercek..o yusden ıcten halletmeye calısıo ya ülkeyı..
 
keremerson

keremerson

Üye
ne kdr doru acaba ??
 

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
SOY ve NADİR bir metal Osminyum Elementi. Simgesi Os, atom numarası 76, atom ağırlığı 190.23 ergime noktası 3045.0 °C, kaynama noktası 5027.0 °C olan geci$ metali.. oda sıcaklığında 22.4 g/cm3 bilinen en ağır yoğunluklu metal.. gümüşi renkte.. yunanca koku manasına gelen osmë'den gelir 1803’te Smithson Tenant tarafından bulunan bu metal, platin yataklarında çok zor bulunan, platin yatağının kalitesini belirleyen bir elementtir. Bu elementten son yıllarda enerji üretiminde, özellikle roket yakıtlarında had safhada faydalanılıyor. Üstelik de alternatifleri içinde en ucuza mal edilen bir ELEMENT.

Osminyum dünyada en çok nerede bulunuyor? Bildiniz. Türkiye‘de. Tahmin edilen rezerv ne kadar ? 127.000 Ton. Sonra hangi ülke geliyor ? Bulgaristan. Onun rezervi ne kadar ? Yani Bulgaristan’ın ? 2.500 Ton. Peki sahip olduğumuz Osminyum'un değeri ne kadar ? Çok Şaşıracaksınız ! 9 Trilyon $

Birileri gene uyduruyor diye düşünenleriniz var. Uyutulanlardan mısınız ? Osminyum üzerinde araştırma yaptım. Yukarda verdiğim sayısal bilgilerde hata oranı sadece % 3 dür. Bor ve Osminyum elementleri değerlidir. Türkiye zengin bir alt kaynaklara sahiptir. Bunu nedendir acaba Türk insanı bilmez, öğretilmez. Öğretmek istenende hemen topa tutulur. Tabi topa tutturanlar malum kişiler. Bilgilenirsek sahip çıkarız korkusu yüzünden bilmememizi tercih edenlerin amaçlarını görmemek için saf olmak gerek.

Size bir örnek; X partisi tek başına iktidar oldu. AB'ye uyum yasası adı altında bir takım kritik özelleştirmelere imza attı. Buyrun size en çarpıcı örneği; İlk özelleştirme neye uygulandı ? Bilenler hemen cevabı vermiştir. X şehrimizde (şehri merak edenler araştırsınlar - böylece kim uyduruyor bunları diye havadan karar kılacaklarına belki bu şehir ismini araştırma sayesinde araştırma zenginliklerinde artış olur - Serzeniş- ) şeker pancarı fabrikası vardı (geçmiş zaman). Tarladan çifti pancarı yetiştirir fabrika ise zamanı geldiğinde o pancarları belli fiyata alırdı. Çiftçide kazanırdı Ülkemizde. Şimdi o fabrikaya ne oldu ? Tekrar tekrar vurguluyorum araştırın mutlaka öğreneceksiniz. Ben söylüyorum. Söylemek zorundayım çünkü konumuz O.

Fabrikanın yaşadıkları;

Fabrika özelleştirme öncesi çalışan ve şeker üreten ayrıca ürettiği şekerleri ülkemize ve diğer ülkelere satış yapan bir fabrika idi. Fabrika özelleştirildi. Devletten çıktı ve nedense yabancılara satıldı (neden yabancılar acaba ??? altından ne çıkacak ki ???) Yabancı şirket fabrikayı işletmeye başladı. Çiftçi yine tarlasından pancarı fabrikaya satıyordu. Durun bir dakika. E ne var bunda. Herşey eskisi gibi devam ediyor. İyi devam etsin. Biz 1 sene kadar ileriye gidelim. Rusya. Hayda bu Rusya nerden çıktı !!! Rusya da şeker pancarı ve oradan dış ülkelere şeker satan bir ülke. Peki bizim fabrikayı satın alan şirketin Rusya ile alakası nedir ? Açıklıyayım. Şirket Rusların şirketi. Evet yanlış duymadınız. Fabrikamız Ruslara satıldı. Rus şirketi bir bahane uyduruyor. Aman bahaneye bakın şimdi. Bahane ülkemizde yeteri kadar pancar üretimi yokmuş. Aman Yarabbi. Tarlalar pancar kaynıyor ama yeterli pancar yok. Fabrika kapatıldı. Evet fabrika şuan çalışmıyor ve biz Şekeri Rusyadan satın alıyoruz. Çiftçi pancarı satın alan fabrika bulamayınca üretimini bırakmak zorunda kaldı. Düşünsenize bize ve hatta diğer ülkelere yetecek kadar şeker üretebilecek olan TC malesef Rusyadan şeker satın alıyor. (Rusya uyuyan milletin uyması için ninnide söylüyor)

Yukardaki örnek ne kadar çok uyutulduğumuzun örneğidir.

Gelelim önemli bir başka örneğe;

Evimizde kullandığımız çatallar varya çay kaşıkları. Bunların hammaddesini Türkiye üretemiyor. Neden acaba ? O kadar üniversiteden mezun olan Kimyacılar var ama nedense çok basit olan bu işi yapamıyorlar (yaptırılmasına müsade edilmiyor - doğal sebepler) ve biz o kadar kimyacımız olmasına rağmen (boşta gezenler dahil) çay kaşığının hammaddesini dışardan alıyoruz. Bu ayıp bize yeterde artar bile. (üzülenler ve bu neden böyledir diye düşünenler nedense yavaşça sayıları azalıyor artık gerçeklere bile yalandır diyoruz)

Evet gerçeklere yalandır diyen zihniyet Türk Milletinin evladında olamaz. (aşılanmamışlarda)

Şöyle bir silkinin ve Osminyumun petrolden bile daha değerli olup olmadığını atmasyon kafadan değil biraz araştırarak düşünün.

Ayrıca ABD nin bizden korktuğunu ve o yüzden içten bölmek için uğraştığını söyleyen bir arkadaşa rastladım.

Niye bölmek istiyor acaba ???

Afganistanda ABD nin ne işi var ??? Düşündünüz ve araştırdınız mı hiç ? Evet diyenlere helal olsun diyorum.

ABD afganistanda ne yapıyor ?

afganistanın yer altı kaynağı yok. Petrolü yok, bor u yok, osminyumu yok cartı yok curtu yok. Yahu neden ABD orada. (hala bu soruya cevap verecek yoksa üzülüyorum)

Cevap: İran'ın x yerinde (X yeri doğu-batı kuzey-güney bunuda lütfen harita açıp bakınız) sınır var mı acaba ?

ABD birden afrikaya musallat oldu neden ?

İşte buda önemli. Çünkü afrikada elmas var. şimdi onları yer altından yürütüyorlar.

ABD birden Iraka girdi neden ?

Bu soruyu sormakla ayıp ediyorum ama hala nedenini bilemeyenler var (bizzat tanık oldum da)
Petrol :ehe mu acaba ??? Kafa karışmasın evet petrol.

ABD İrana girmek istiyor neden acaba ?

Petrol :ehe mu acaba ??? Gene kafa karışmasın evet petrol. Peki niye giremiyor ? Neden girmiyor ? Giremiyor çünkü İran güçlü. ABD havadan dalsa karşılık verecek hava saldırısı İranda mevcut. Peki ya başka. neden girmiyor ? Birde diğer güçlü ülkeler yani dostları dur diyor. Yahu neden ? Çünkü İrana yapılacak bir müdahalede petrol fiyatları aşırı derecede artacak. Peki örneğini yaşamadık mı ? Evet yaşadık daha taptaze ? Nerde ? yahu kendi ülkemizde yaşadık. Türkiye Irak'a girmek istediğinde ve tezkere çıktığında duyanlar olmuştur petrol fiyatları tavan yaptı :ehe şimdi aklı başında birisi der yahu o zaman bizim de Iraka girişimizi istemeyen sadece ABD değil başka piyonlarda var :yuru böyle düşünene bravo (AB mi acaba hani oraya zorla girmek isteyen bizlerin can dostu)

Lafım çok uzadı. Kısacası ABD durup dururken ülkemizi karıştırmak istemiyor. Türkiye dünyada zengin kaynaklı ülkelerden en önemlileri arasındadır. (Bir tek insanımız bilmiyor :agla öğretenede küfrediyor :vur ) Ha birde şunu unutmayın her bir büyük ülke ekmek gibidir. Var mı baba yiğit 1 ekmeği tek lokmada yutabilecek çıksın meydana. ses yok belli :ehe ekmeği ufalarsan ufacık parçalara bölersen 5 yaşındaki bebcik bile yer onun hepsini :ehe demekki ABD dibimize geliyor fırsat bekliyor milleti uyutuyor milletin uyanmaması için çaba sarfediyor. Milleti uyandırmak isteyenleri öldürtüyor vs vs Ekmek parçası değil ekmek olmak için bir lokmada hop diye mideye inmemek için birileri gelipte sizlere Türkiye de bak şu zenginlik var diyorsa 10 düşünün 1 konuşun.

Ahanda çarpıcı bir örnek daha sizlere;

Ülkemizde uyuşturucu yapımında kullanılan bir bitki var. Papatya :ehe O ne demeyin adını söylemeye korkuyorumda o yüzden papatya dedim. Peki neden papatya diyorum. Gelin hep beraber o bitkiyi inceleyelim. O bitki iki kısımdan oluşuyor ve her kısımı çok önemli bir işe yarıyor. Tabi uyuşturucu üretmek dışında. Sağlık sektörü. Evet o bitkiden 2 ayrı kısmı o kadar çok faydalıdır ki. Hayda buda nerden çıktı diyenler olabilir papatya için araştırma yapınız. gene papatya dedim :ehe yahu gerçek adını söylersem uyutuluruz gene Yahu neden uyutuluruz diyen var mı aranızda mutlaka vardır. Açıklayayım. Bu bitki X başbakan zamanında Y ülke tarafından hey Türkiye dur bakim o ürettiğin papatya varya o papatyadan uyuşturucu yapılıyor ve satılıyor. Dur üretme yoksa cıs yaparım seni :utan tabi bizim ülke korktu insan sever oluverdi, insanları zehirlemek bizim ülkeye yakışmaz dendi ve papatyanın üretimi durduruldu. Bize kızan ülke papatya ticaretinde 1 numara oluverdi :@ bu ne şimdi ya hem kızıyor sonra kendisi üretimde lider oluyor. İlaç fabrikalarına satıyor pazarlıyor. Bizim ülke bunuda dışardan alıyor. Üretimi yasakladığı o çok yararlı bitkiden yapılmış hapları yurdum insanına yabancı ülkeden satın alıyor. Peki şimdi bizim ülke neden hop cıss o bitki zararlı satamazsın diyemiyor ? Bizim ülke o ülkeden çok mu güçsüz ve zayıf. Hayır değil eeee. uyuyan halk niye uyanmıyor. Kalk diyene sallama lan dendiği için mi acaba ???!!! bu tablo ürkütücü ve acıdır. Peki ülkemiz o bitkiyi yetiştirdiği zaman bize kızan ülkeye şöyle yapamazmıydı. Hop dur bakim sende yetiştiriyorsun. Ben denetimimi iyi sağlarım kimse kolay kolay bundan uyuşturucu yapamaz ve satamaz. Ben bu bitkiyi şifada kullanacağım. Diyemedi malesef uyutulan halk bunda da uyuduğu için.

Örnekler bitmez. Daha bir kaç yıl önce Türkiyede petrol fiyatları birden 2 ytl ye fırlayınca bizim milletin sesi çıkmadı. Ama Fransa halkı ortalığı karıştırdı ve petrol birden aşırı artış yapamadı. Uyuyan kim bizmi Fransa halkımı. Bence Fransa halkı uyuyor ama mışıl mışıl biz ise oramız buramız dürtülerek tırtıklanarak mışıl mışıl uyuyoruz ve uyutuluyoruz.

Danimarka Peygamberimize saldırıda bulundu. Tepkiyi sanalda verdik sözde verdik özde değil. Hop ne diyon sen ağır ol bakim diyen varsa şöyle söylüyeyim. Danimarka malları türkiyede açık pazarda. Ve o ürünleri alıp almamak bizlerin elinde kimse silah doğrultamaz al veya alma diye. Diyelim ki sözde değil özde tepki verdik ve 1 sene o malları almadık (Danone mesela danimarka malı) o danone şirketi birden Danimarkaya baskı yapar ve satışın durmasına sebep olanın sesinin kesilmesini sağlatabilir. O ülke bizim ülke gibi değil ekonomisine katkı sağlayan birşeyin zarar görmesine müsade etmez. Ama biz ne yaptık danino almaya devam ettik. Birileri maille yaydı danino sağlığa zararlıdır diye -yayılış tarihi saygısızlık tarihinden sonraya dekkeliyor- bizim millet gene almaya devam etti ama duyarlı bir kaç vatandaş sayesinde danone şirketi mahkeme ile ürünlerinin temiz olduğunu bildiren atılıma itmeyi başardı firmayı. Milletin tamamı almasa idi saygısızlık yapanın dili giderdi. Doğru oturup doğru düşününüz.

Unutmadan Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar zengin bir Ülke bu lafı ben değil yabancılar söyledi neden acaba ??? Bence ağızlarından kaçtı kaçıranda şuan cezasını çekiyor :islik
Kolay gelsin
 


Üst Alt