Türkiye İngiltere'yi Ezdi Geçti..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Türkiye İngiltere'yi Ezdi Geçti..
Efes Pilsen World Cup-7 Uluslararası Basketbol Turnuvası'nın ilk gününde sahaya çıkan Türkiye, İngiltere'yi 82-58 mağlup etti.

Konya'nın ev sahipliği yaptığı Efes Pilsen World Cup-7 Uluslararası Basketbol Turnuvası'ndaki ilk maçında Türkiye, İngiltere'yi 82-58 yendi.

Mücadele, Türkiye ve İngiltere'nin karşılıklı buldukları sayılarla başladı. 5. dakika 8-8 eşitlikle geçildi. Bu dakikadan sonra potaaltında etkili olan İngiltere, Bonsu'nun etkili oyunuyla 8. dakikayı 15-12 üstünlükle geçti. Ersan ve Sinan'ın basketleriyle İngiltere'ye karşılık veren milli takım, Larkai'nin sayılarına engel olmayınca, periyodu 18-17 yenik tamamladı.

2. periyoda Kerem Tunçeri'nin 3 sayılık atışıyla başlayan milliler, 11. dakikada 20-18 öne geçti. Mücadelenin bu dakikasından sonra her iki takım da skor üretmekte sıkıntı yaşayınca 15. dakika 22-20 İngiltere'nin üstünlüğünde geçildi.

Hidayet ve Kerem Tunçeri'nin dış atışlarıyla 16. dakikada skoru 25-22 lehine çeviren ve bu dakikadan sonra daha hareketli ve sert savunma yapan milliler, Hidayet, Oğuz ve Sinan ile içeriden bulduğu sayılarla devreyi 35-27 önde kapadı.

3. periyoda Ender ve Engin'in üçlükleriyle başlayan Türkiye, 22. dakikayı 43-27 önde geçti. Etkili savunmasını sürdüren Türkiye, 25. dakikaya 49-31 üstünlükle gerdi. İngiltere, bu dakikalarda sert savunma karşısında skor üretmekte zorlanırken, Türkiye, Hidayet ve Kerem Tunçeri ile art arda bulduğu üçlüklerle 60-37 ile farkı 23 sayıya çıkardı.

Milliler, periyodun sonlarına doğru Hidayet'in skora katkısıyla çeyreği, 67-42 önde tamamladı.

Son periyodun başlarında skor üretmekte sıkıntı yaşayan ve üst üste isabetsiz şutlar kullanan Türkiye, bu dakikalarda, maçın en skorer oyuncusu Hidayet'in bulduğu sayılarla canlandı. 34. dakikaya 73-50 önde giren Türkiye, mücadelenin sonlarına doğru hızlı hucümlarda bulduğu sayılarla karşılaşmadan 82-58 galip ayrıldı.
 

Dwyane_Wade

Üye
inşallah devamı gelir...:oke:
 

Benzer Konular



Üst Alt