Türkiye ilk kez boyle poz verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye ilk kez boyle poz verdi
Alaçatı / İzmir
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x471 ölçülerinde ve 44KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Kekova batık şehir
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x473 ölçülerinde ve 28KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Meke Gölü / Konya
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 650x432 ölçülerinde ve 46KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Ağrı Dağları
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x468 ölçülerinde ve 42KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Atatürk Barajı
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x468 ölçülerinde ve 53KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Maglora Kemeri / Alibeyköy İstanbul
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x473 ölçülerinde ve 39KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Halfeti Gümüşkaya köyü
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x467 ölçülerinde ve 45KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Manavgat Şelalesi
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 693x421 ölçülerinde ve 68KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Antalya Kemer
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x438 ölçülerinde ve 52KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Tatvan Nemrut krateri
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x471 ölçülerinde ve 58KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



İzmir Gediz deltası
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x468 ölçülerinde ve 42KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Tuz Gölü'nde flamingolar
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x467 ölçülerinde ve 52KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Atatürk Barajı
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x467 ölçülerinde ve 56KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Gordion'da tarlalar / Polatlı Ankara
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 700x469 ölçülerinde ve 47KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.



Cennet Cehennem mağaraları / Mersin



Sümela Manastırı




Büyükada




Kapalıçarşı




Bergama



İstanbul'dan bir pazar görüntüsü / Anadoluhisarı




Fethiye Göcek Yassıca adaları




Ayasofya




Dalyan




Büyükçekmece Gölü




Erzurum




Kuştul Manastırı / Maçka Trabzon




Caretta çocuk parkı / Kazanlı Mersin




Tarladaki işçiler / Milet-İzmir




Ölüdeniz'de paragliding
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie ve YuZaRSiFTaN


Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Başlıgı Yazdıgımda Benzer Konular Göstermedi :s

Neyse Genede Sagol Halitcim :)

Konular Mevcutsa :locked:
 
YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
teşk güzeldi
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:locked:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt