mehayfi
Üye
kardeşim biri figher diğeri mage ..önemli olan senin hangi karakteri iyi oynadığın..uyum yani.. oyun oynarken karakterle bütünleşeceksin..bence yeni katılan arkadaşlar karakter almaktan ziyade kassınlar. 30 lw den önce pvp maçına çıkarsan sonra moralin bozulur oyundan soğursun. skiller ve kitabeler çok önemli. her hafta bedava karakterler var . onlarla oyna.. paranı çar çur etmeYa hangouts grubuna nasil girilioyaziorm ama grub hakkinda bisi goremiormArkadaslar element lordunu mu aliim bukelemunu mu
?
Senle*Seyfi şekle oyunda arkadasiz beraber gulid kuralimmi
40 lvl aktif oyuncuları alıyoruz şu an,
Bir hevesle oyuna başlayıp haber vermeden oyunu bırakan çok olduğu için.
40 Lvl Guild Başvuru;
HoCClub
Hangouts'daki gruba gelin, ordan haberleşip maçlara beraber giriyoruz.
Heroes lolden daha guzel helede grafik acisindanAbi bn 40 levelim proyum birsuru herom var oyun hakkinda herseyi biliyorum sormak isteyen sorabilirOynaması çok zor bi oyun telefonda oynanacak bi oyun türü değil bence moba oyunlar. Bi iki oynayım dedim yok beceremedim feedledimLole devam yani
Sana sorum hassas ayarda eşleşme yaparken levline göre mi yoksa siralamana göre mi eleman buluyor ?Heroes lolden daha guzel helede grafik acisindanAbi bn 40 levelim proyum birsuru herom var oyun hakkinda herseyi biliyorum sormak isteyen sorabilir
O oyunda paran yoksa çok bir şey ifade etmiyor bende oynadım onu hem tarzları farklı hoc moba tarzı senin dediğin mmorpgYa bunu oynayacağınıza Order & Chaos Online oynayın.Süper bir oyundur.İsteyenide teşilatıma alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?