youtubede bi kaç video izledim ama mesela pala 100 metre atack yapıyor:dios ta yeni bir guild e girdim.crazyturks diye hepsi kafa dengi arkadaşların.teşkilatla veya arkadaşlarla maçlar çok daha zevkli oluyor ..iosta clan arayanların bilgilerine
hesabimi satiyorum 229 TL dirtum herolar aciktir skinlerin yuzde 60 i aciktir icimde kitabeleride dizilidir bir ay sonra yurt disina gidecegimden satiyorum almak isteyen alperenug85@gmail.com
bir tanede android için hero kasim dedim ne zor muş d eskiden nasıl kasmışız haberimiz olmamış. 15 lw de bıraktım..ayrıca kitabeler itemler lw çok farkettiryor
Oyunun hilesi edkiden vardı bundan 5-6 ay önce gerçektende çalışıyordu baktı gameloft para kesesinde delik var hemen fixledi bug ıAma gerçek programı bulmak çok zordu bi kaç tane sahte vardı gerçeğinin rar ıda şifreliydi
Karşı tarafı besleyen adamlarla oynamaktan sıkıldım yav :-) Oynamayı bilen arkadaşlar teşkilatına davet ederse sevinirim. Genedel tank seçiyorum bilginize. Nick : kedi7bizi
Karşı tarafı besleyen adamlarla oynamaktan sıkıldım yav :-) Oynamayı bilen arkadaşlar teşkilatına davet ederse sevinirim. Genedel tank seçiyorum bilginize. Nick : kedi7bizi
Meraba benim oyundaki nickim lawliet76 bi debronee kulanıcısıyım bayada iyi oynarım debronee ile bide mistik karekterinine sahibim hünerlerim dizili, kitabeler tam sayılır. bendi teşkilata alır mısınız ?
40 lvl aktif oyuncuları alıyoruz şu an,
Bir hevesle oyuna başlayıp haber vermeden oyunu bırakan çok olduğu için.
40 Lvl Guild Başvuru; HoCClub
Hangouts'daki gruba gelin, ordan haberleşip maçlara beraber giriyoruz.