said32
Üye
Kitabe aldim 2k ya ama kullanamadim. Yazitlari koyuyorum olmuyorKitabeler sana savaşta avantaj sağlıyor mesela sen item almadın ama saldiri hizi yazıyı aldın diğerlerine göre az da olsa daha hizli saldirirsin ama item de alman gerek
Cok aaçıklayıcı olmuş tesekkurlerAnlatıyorum.İyi okuyun.
Önce Kitabeyi almamız lazım.Ben ,Koruyucu Kitabeyi,ilk alınması gereken kitabe olarak düşünüyorum,Fısıldayan Kitabeyi 2.Olarak. Tabi her heroya farklı kitabe uygulanırsa daha etkili olur
Ama bu örnekte o kitabeler yok ,
Kitabeyi Aldıktan Sonra
Kitabenin En az Kaç Düzen(Mavi Renkli) En az Kaç Kaos(Kırmızı Renkli) Enerji koymanız gerektiğine bakın.
Önemli = Bronz: 3 , Gümüş: 4 , Altın: 5 Enerji verir. Mesela üstteki resimdeki ilk tablette 4 Düzen 12 Kaos Enerjsi Gerekmiş .Burda Düzen enerjisi sağlamak için Bronz Yazıt koymanın Mantıksız olacağı ve Gereken 2 enerji türünü bir seferde sağlamayacağımızı görürüz. Buna Dikkat edin . Matematik işlemi YapınYeter mi diye .
Kitabenin içine yazıtları doldurduktan sonra sağ üstten aktif edin kitabeyi Ve Kitabeyi Boş bir Kitabe Boşluğuna yerleştirin.
Unutmayın Kitabeleri Amacınıza Göre Alın, Hep Tank Oynuyorsanız Gidip , Saldırı Hasarıyla ilgili tabletler almayın.Bir Said32 Paylaşımının sonuna daha geldik, Her güzel şeyin bir sonu vardır. =) İyi Oyunlar dilerim.
Kalkmıs gibi çok nadir
Yalnız moralim fena bozuk soğudum beceriksiz hissediyorum .
Baksana hepimiz hangoutsan bizim takım rezillik.
Bence en iyisi archi ve ya vigolasBizim hongoust grubuna gelBeyler ben de daha yeni başladım işte 18 level. Turk guildine alabilir misiniz
Bu arada sihirbaz alanında Mistik çok iyi
Bende hiç olmuyor o insanlık hali, baktım adamlar güçlenmiş feedleyebilirim, Çok dikkatli oynuyorum. Ve yeniyorumBizim Takım Ölümüne_Feed takıldı xturkherox benim eklesene seni de görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?