Satılık / Takas Türkiye garantili Sony Z1 Compact herkesten önce ilk sizde olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye garantili Sony Z1 Compact herkesten önce ilk sizde olsun
2 adet sony z1 compact vardir. turkiyede henuz resmi olarak satisa cikmamistir. fakat benim turkcellde arkim oldugu icin özel turkcell bayi adi altinda 2 tane aldi. gri renktir. kapali kutuludur. Acacak olan ilk sizsiniz... Resmi turkiye garantilidir.

istanbul ici elden teslim edilir.
0537 472 22 26 Muhammet

Fiyatim 1900TLdir.
Turkiyede 2000TL olarak satisa cikmasi bekleniyor
Foruma cok giremiyorum lutfen arayiniz.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Kardeş ben sana satayım

Never Back Down

Never Back Down

Üye
çok pardon yanlış okudum
z1 daha iyi değilmi

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
    Konu Sahibi
çok pardon yanlış okudum
z1 daha iyi değilmi

Hayir Z1 Compact daha iyi... Nedenlerine gelince kamerasi daha iyi kullandigi lens daha iyi. ekran teknolojisi daha iyi. Bakis acilarini goz onunde bulundurursak cok daha farki anlicaksiniz... boyut olarak ise gayet uygun z1den ve z'den kucuk tam ideal bir telefondur.

frngyhn

frngyhn

Üye
Hayir Z1 Compact daha iyi... Nedenlerine gelince kamerasi daha iyi kullandigi lens daha iyi. ekran teknolojisi daha iyi. Bakis acilarini goz onunde bulundurursak cok daha farki anlicaksiniz... boyut olarak ise gayet uygun z1den ve z'den kucuk tam ideal bir telefondur.
hocam allah aşkına z1 compact (mini) orjinalinden nasıl iyi olsun özelliklerine iyi bakın derim z1 mini olarak gelmedi sadece compact olarak geldi sony center a gidip bakabilirsiniz z1 2199 tl compact 1999 tl olucak 2 ay içinde compact 1400 seviyesine inecektir . iyi alışverişler.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet mini hiç bir zaman abisinden iyi olamaz lütfen doğru ticaret yapalım

Never Back Down

Never Back Down

Üye
ben z1 iyi diye biliyom

KayraBey

KayraBey

Üye
1.900 bu telefon için çok para. Hayırlı satışlar...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
ben z1 iyi diye biliyom
Öyle değerli insan . Cihazdan anlamayan ve alacak olan mutlaka gsmarena sitesinden özelliklere ve tarihe baksın . Örneğin bir arkadaşım dediği şu dünyada 3gb ramli cep yok dedi . Note3 kaç gb dedim dediği şu bilmiyorum .

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
    Konu Sahibi
Evet mini hiç bir zaman abisinden iyi olamaz lütfen doğru ticaret yapalım

Z1'in Z1 compact'dan daha iyi oldugunu kanitlayabilirmisin bana o halde?
1.900 bu telefon için çok para. Hayırlı satışlar...

O zaman TRye cikinca 2100Tl verir alirsin kardesim... benim fiyatim bu.. Sana dert mi oldu? 5S'e 200TL üzeri para verip aliyorsunuz bunun 3te1i bile degil belkide
hocam allah aşkına z1 compact (mini) orjinalinden nasıl iyi olsun özelliklerine iyi bakın derim z1 mini olarak gelmedi sadece compact olarak geldi sony center a gidip bakabilirsiniz z1 2199 tl compact 1999 tl olucak 2 ay içinde compact 1400 seviyesine inecektir . iyi alışverişler.

Hocam istersen 1000TLye olsun.. Z1 2200TL dogru Z1 compact 2000TL satisa cikiyor. Bu sekilde konusuyorsunuz o zaman 5S'e bakin 2600TLden cikti suanda 1800TLye bile var...

sehabe2

sehabe2

Üye
hocam buyrun burda karşılaştırmaları yapılmış.ikiside ilgimi çekmediği için birşey diyemeyeceğim.
alana da satana da hayırlı olsun.

frngyhn

frngyhn

Üye
[/quote]Hocam istersen 1000TLye olsun.. Z1 2200TL dogru Z1 compact 2000TL satisa cikiyor. Bu sekilde konusuyorsunuz o zaman 5S'e bakin 2600TLden cikti suanda 1800TLye bile var...[/quote]

5S NAKİT OLARAK 2063 TL YE ÇIKTI YANLIŞ BİLGİLENDİRMEYELİM SADECE DİSTİRİBÜTOR ÜRÜNLERİNDEN BAHSEDİYORUM .HALADA 2000 TL SIFIR FATURALI OLARAK BİR MAĞAZADAN VEYA İNTERNET SİTESİNDEN 1800 TL YE ALMANIZ MÜMKÜN DEĞİL . SİZİN SATTIĞINIZ ÜRÜN RÖVAŞTA OLMIYAN BİR ÜRÜN OLMADIĞI İÇİN ŞU AN SADECE DİSTRİBÜTORLER GETİRİYOR BİLMENİZ GEREKİR BU COMPACT BTSONY DE ÖNSİPARİŞDE 1499 TL İDİ SONRADAN FİYATI YÜKSELTTİLER SAÇMA Bİ ŞEKİLDE VE SATIŞ HEDEFLERİNE KESİNLİKLE ULAŞIMIYCAKLAR AYRICA SONY İN PİYASASI YOK DENECEK KADAR AZ KAPALI KUTU FATURALI Z1 LERİ 1500 DEN ALIYORUM DİSTRİBÜTOR ÜRÜNLERİ .

AÇIK KONUŞALIM ELİNİZDEKİ ÜRÜNÜ BU TARZ FORUMLARDA MAKS 1600-1700 E SATABİLİRSİNİZ BOŞUNA ZAMAN HARCAMAYIN .

AYRICA YUKARIDAKİ YORUMLARINIZDA EKRAN KALİTESİ DAHA İYİ VB DEMİŞSİNİZ AMA COMPACTTA 720P HD EKRAN VAR İKEN Z1 DE 1080P FULL HD EKRAN VAR .KAMERA OLARAK AYNI LENSİ KULLANIYORLAR VE Z1 COMPACT 9.5 MM KALINLIĞINDA Z1 8.5 MM HER AÇIDAN Z1 ÇOK DAHA İYİ BU TARTIŞILAMAZ BİR GERÇEK .

• Beğen
Tepkiler: burak1011 ve Dede
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yukardaki yorum işte kanıt

Macktr

Üye
Z1 VE Z1 COMPACT ARASINDA EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ VE EKRAN BOYUTU DIŞINDA FARK YOKTUR... LÜTFEN SONY'İ DİĞER FİRMALARA BENZETMEYİN UFAK MODELLERDE YARI YARIYA PERFORMANS VERMİYOR AMİRAL GEMİSİ MODEL İLE AYNI PERFORMANSI SAĞLIYOR... ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BANA GÖREDE Z1 COMPACT DAHA İYİ ÇÜNKÜ IPS EKRAN KULLANIYOR VE RENKLER DAHA DOĞAL GÖZÜKÜYOR...

3onur5

3onur5

Üye
ama bataryaya geldimi hepsi birbirinden beter Sonylerin :box:hehe:

adanalı1

adanalı1

Üye
sıfır kutusunda s4 var takas dusunurmusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt