Türkiye Deki Elektrik Santralleri

Sponsorlu Bağlantılar

Yıgen

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye Deki Elektrik Santralleri
bana turkıye dekı elektırk santrellerının ısımlerını soleyebılırmısınız

Yıgen

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Yıgen &#064; May 2 2006, 07&#58;37 PM) [post=327046]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bana turkıye dekı elektırk santrellerının ısımlerını soleyebılırmısınız
[/b][/quote]

ne yanı bılen yok mu ınanmıyorum ya

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Walla bilmiyorum

madhead

madhead

Üye
bunlar bi tane iki tane olsa..söyleriz de..

mAd_girL

mAd_girL

Üye
tamamda sende bilmiosun ki sormuşun bilen yok diye ne o smileyi yapıosun ki

Yıgen

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; May 2 2006, 08&#58;03 PM) [post=327073]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Walla bilmiyorum
[/b][/quote]

canın sagolsun

<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; May 2 2006, 08&#58;06 PM) [post=327078]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tamamda sende bilmiosun ki sormuşun bilen yok diye ne o smileyi yapıosun ki
[/b][/quote]

kusura bakma mad giırl y a acele lazımdı da ondan ozur

yitik savaşçı

Üye
Hidoelektrik santralları: Germencik Jeotermal Santralı, Çan Hidroelektrik Santralı, Aralık Hidroelektrik Santralı, Kavşak Hidroelektrik Santralı, Yamula Hidroelektrik Santralı, Yukarı Akçay Hidroelektrik Santralı, Dinar-2 Hidroelektrik Santralı, Arıt Hidroelektrik Santralı, Akköy-1 Hidroelektrik Santralı, Akköy-2 Hidroelektrik Santralı, Aslancık Hidroelektrik Santralı, Boyabat Hidroelektrik Santralı, Girlevik-2, Mercan, Çamlıhemşin Hidroelektrik Santralı, Erenler Hidroelektrik Santralı, Taraklı Hidroelektrik Santralı, Yedigöze Hidroelektrik Santralı.

Yıgen

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 2 2006, 08&#58;13 PM) [post=327088]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Hidoelektrik santralları: Germencik Jeotermal Santralı, Çan Hidroelektrik Santralı, Aralık Hidroelektrik Santralı, Kavşak Hidroelektrik Santralı, Yamula Hidroelektrik Santralı, Yukarı Akçay Hidroelektrik Santralı, Dinar-2 Hidroelektrik Santralı, Arıt Hidroelektrik Santralı, Akköy-1 Hidroelektrik Santralı, Akköy-2 Hidroelektrik Santralı, Aslancık Hidroelektrik Santralı, Boyabat Hidroelektrik Santralı, Girlevik-2, Mercan, Çamlıhemşin Hidroelektrik Santralı, Erenler Hidroelektrik Santralı, Taraklı Hidroelektrik Santralı, Yedigöze Hidroelektrik Santralı.
[/b][/quote]

cok tessekkur yıtık

researcher

Üye
Yoksa odevini bize mi yaptırıyon

yitik savaşçı

Üye
Bence Kim 500 Bin İster&#39;de bir soru çıktı; kafasına takılınca bize sordu...

Yıgen

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
yok y aben hayat okulu okuyorum zaten okul um bıttı benım kardesım ıcın ıstedım

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
yas kacki okul bitti??

Yıgen

Yıgen

Üye