Türkiye`de Bir İlk "Deplasman Kombinesi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ruh hastası

ruh hastası

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye`de Bir İlk "Deplasman Kombinesi"

Kadıköy"de 27 yıldan beri faaliyet gösteren Lion Turizm, Fenerbahçe taraftarlarına “Deplasman Kombinesi” paketini hazırlayarak spor turizminde ilk kez yapılan bir yenilik sundu. Şirketin sahibi ve aynı zamanda sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Yiğit Arsu, 25 yıldan beri taraftarların deplasman maçlarında çektikleri sıkıntıları görerek çözüm arayışı içindeyken Deplasman Kombinesi fikrini geliştirdi.


Lion Turizm zaten , Fenerbahçemizin yurtdışı maçlarına da başarılı organizasyonlar düzenliyordu. Projeyi hayata geçirerek 2008-2009 sezonunda, Fenerbahçe"nin deplasman maçları için 12 ay taksitli ödeme kolaylığı getiren Lion Turizm, Deplasman Kombinesi"ni satışa sundu.

Lion Turizm’in DEPLASMAN KOMBİNESİ hizmetinden sadece Fenerbahçe taraftar kartı olanlar,Fenerbahçe Spor Kulübü Üyeleri,Yasal kurulmuş Fenerbahçe Dernekleri Üyeleri yararlanabileceklerdir. Kombine Bedeli peşin veya peşin fiyatına kredi kartına 12 taksitle ödenebiliyor. Geçerli kartlar ise Card Finans, Maximum Card, World Card, Ideael Card, Axcess, Wings, Bonus olarak belirtildi.


GELECEK YIL HERŞEY DAHİL UYGULAYACAĞIZ
Lion Turizm"in sahibi Yiğit Arsu, Deplasman Kombinesi"nin 150 kişi ile sınırlı olduğunu belirterek 21.08.2008 tarihine kadar erken davrananların alabileceğini söyledi. Yiğit Arsu, önümüzdeki yıllarda deplasman kombinesine talebin artacağını belirterek, “Talebe göre gelecek yıl içinde yeme içmenin bulunduğu ve taraftarın evinin kapısından alınıp evinin kapısına kadar bırakılacağı her şey dahil uygulamasına geçeceğiz" dedi.


LİON TURİZM: 14 DEPLASMAN MAÇINA GÖTÜRÜYORUZ
Lion Turizm, taraftarları Fenerbahçe"nin toplam 14 maçına götürüyor. Deplasman Kombinesi"nde özel havayolu ile İstanbul`dan deplasman yapılacak kente toplam 12 sefer olmak üzere İstanbul çıkışlı gidiş dönüş uçak bileti ve İstanbul"dan 2 sefer deplasman yapılacak şehre özel otobüsle gidiş-dönüş bulunuyor.


Pakette havalimanı ve güvenlik vergileri, lüks otobüslerle havalimanından maçın yapılacağı stadyuma ve havalimanına transferler yer alıyor. Bu arada profesyonel rehberlik hizmetleri,maç bileti, zorunlu seyahat sigortası ve KDV`de ücretin içinde yer alıyor. Ayrıca Deplasman Kombinesi programına katılanlar yurtdışında yapılacak şampiyonlar ligi maçlarına özel indirimlerden faydalanma imkanına sahip olacaklar.
antu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt