türkiye-çek cumhuriyeti maçının sonucu nasıl biter..

Sponsorlu Bağlantılar

türkiye -çek cumhuriyeti maçı nasıl sonuçlanır..

• türkiye kazanır

Kullanılan: 7 43.8%
  • berabere biter

Kullanılan: 4 25.0%
  • çek cumhuriyeti kazanır

Kullanılan: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslan07

ultraslan07

Üye
    Konu Sahibi
türkiye-çek cumhuriyeti maçının sonucu nasıl biter..
A-)türkiye kazanır
B-)berabere biter
C-)çek cumhuriyeti kazanır

zor bir maç kazanmak zorundayız ve biz zoru severiz

Ozan

Ozan

Admin
Tahminim beraberlik, penaltılarda da geçeriz.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
türkiye alır...inşallah..... :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok zor bir ihtimal.Çek takımı bizden daha iyi oynuyor :( bakalım ınsallah biz kazanırız...yüreklerimizi koymamız gerekiyor.

yusufucan

yusufucan

Üye
beraberlik gibi birşey..

kurt bey

kurt bey

Üye
Penaltılara kalırsa işimiz zor. Umarım kazanırız. Zor ama imkansız değil :)

mservank

mservank

Üye
Açıkçası ben umutlu değilim.

canturgay

canturgay

Üye
inşaallah bi üst tura çıkarız ama..:(
umudum çok az ..

Salihyet

Salihyet

Üye
portekiz e benzemesler, her hatamız canımızı yakar.. ama azda olsa galibiyet umudu var..

FerreT

FerreT

Üye
eğer penaltılara kalırsa işimiz çok zor.Rakip Kalede dünyanın sayılı kalecilerinden biri var.Umarım bi üst tura çıkarız

_KadirşinaS_

Üye
Biraz kasacak bu maç ama alırız gibime geliyor...:oke:

GustavoColman

GustavoColman

Üye
bence çok zor bi durumumuz var.
Kazanamayız gibi.

Quattro

Quattro

Üye
eğer penaltılara kalırsa işimiz çok zor.Rakip Kalede dünyanın sayılı kalecilerinden biri var.Umarım bi üst tura çıkarız
Bizdede Volkan var sevilla maçı kahramanı.:ehe Normal olarak saçma sapan hatalar yapabiliyor ama penaltılarda biraz daha güven veriyor bence iyi toplar çıkartabiliyor.

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
çekler gününde olursa rahat kazanır...maç farka bile gidebilir...milli takımımızı fazla abartıyorlar bu kadar abartı hayal kırıklığına dönüşebilir elemelerde son anda ikinci olarak geldik buralara ve tek bir maç kazanmakla hem son dakikada şansın yardımıyla atılan bir golle bu işler yürümez....

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
bu takımı hiç yenemedik umarım bu maçta seytanın bacağını kırarız ve yolumuza devam ederiz

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bizdede Volkan var sevilla maçı kahramanı.:ehe Normal olarak saçma sapan hatalar yapabiliyor ama penaltılarda biraz daha güven veriyor bence iyi toplar çıkartabiliyor.

Bende senin gibi düşünüyorum.Volkan basit hatalar yapabiliyor ama kalede devleşebiliyor da..
Sonra Arda'mız,Semih'imiz,Kazımımız,Aurelio'muz var.Servet'in durumunu bilmiyorum ama oynamasını çok arzu ediyoryum.Ben kazanacağımıza inanıyorum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
çekler gününde olursa rahat kazanır...maç farka bile gidebilir...milli takımımızı fazla abartıyorlar bu kadar abartı hayal kırıklığına dönüşebilir elemelerde son anda ikinci olarak geldik buralara ve tek bir maç kazanmakla hem son dakikada şansın yardımıyla atılan bir golle bu işler yürümez....

Bir türk olarak bukadar çok karamsar olma be kardeş..Ümitlerin her zaman olsun;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt