Türkiye, 2012den elendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye, 2012den elendi
Türkiye, 2012 yılında düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak için yaptığı başvuruda ilk 3'e kalamayarak elendi.
2012 Avrupa Şampiyonası'na Türkiye, Yunanistan ve İtalya'nın yanı sıra Hırvatistan-Macaristan, Polonya-Ukrayna ev sahipliği için ortak başvuruda bulunmuştu.
Ev sahipliğine aday beş ülke, bugün UEFA Organizasyon Komitesi'nin Malta'da gerçekleştirdiği toplantının ardından üçe düşürüldü.
Türkiye ve Yunanistan elenirken, İtalya ile Hırvatistan-Macaristan ve Polonya-Ukrayna ortaklıkları finale kaldı.
Bu üç ülkeden hangisinin 2012'ye evsahipliği yapacağı ise 2006 Aralık ayında belli olacak.

Milliyet

symbianboy

Üye
keşke biz yapsaydık :huh:

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Hırvatistan-Macaristan alır herhalde...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
bence italya ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gazetede okudum bizimkiler baya iddalı gözüküyolardı.. :(

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
polonya-ukrayna ne alaka onu anlamadim
komsu bile degiller
alakasiz iki ulke

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kötü haber :(

D3N1Z

D3N1Z

Üye
üff bu ney yawww :'(

sambadisakkarit

Üye
Yunanistan son Avrupa Şampiyonu; Türkiye son Dünya Kupası üçüncüsü... :wacko:

slayer

Üye
biz bişey yapamazdık_!!!!
istanbuldakiler dışında adam gibi stad yok_!

polonya-ukrayna' ya verecekler.... Siya.set.....
Ama acıyıp italya'ya da verebilirler...

ibonline

ibonline

Üye
yazık oldu ama slayer dediğinede katılıyorum
vanda dogunun ilk ısıklandırmalı stadı vardı ama staddan ziyade herseye benziyor,sivasta stadmı var kayseride stad mı var elazıgda stad mı var ankarada adam akıllı stad bile yok bence haklılar

ibonline

ibonline

Üye
türkiyedeki stadları arastırırken söyle bir site gördüm cok üzdü beni cok 1 milyo nufuslu bir ilin Türkiye liglerinde takımının olmayısı beni derinden etkiledi
bir okuyun azda olsa bri göz atın

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Valla Bizimkiler Kesin Bize verimeli diolardı acıdım yaw :(

sambadisakkarit

Üye
Olimpiyat Stadı'nda Şampiyonlar Ligi finali oynandı oynanmasına ama koskoca çadırlar kurdular; yeme içme, haberleşme için.

Şükrü Saraçoğlu Stadı da UEFA Kupası'na ev sahipliği yapabilecek kapasitede ancak mekan olarak çok dar bir alanda.

Açıkçası futbol artık ekisi gibi sadece spor değil büyük bir endüstri. Avrupa Şampiyonası için birşey diyemem ancak Dünya Kupası organize etmek için Güney Kore - Japonya örneği gibi yeni stadlar inşa etmemiz şart.

Şöyle ki; Olimpiyat Stadı gibi stadlar yapmak hiç te akıl kârı değil. Yeni çağın stadları çok yönlü olmak zorunda. Stadlar beton yapılar olarak değil; alışveriş merkezleriyle, restoranlarıyla; konser ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapabilecek, yaşamın parçası olacak şekilde inşa edilmeli. Aksi halde geri dönüşümü olmayan bir harcama yapılmış olur.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
ulen butun hayallerimi yıktılar :angry: gecen seferkınde böle mactan sora millet arabalarla cıkıp turluodu cok ozenmiştim işalla bi dahakine benimde arabam olur bende katılırım demiştim arabam war ama bizimkiler elendi ne bahtsız adamım ben yaa :cray:

useless84

Üye
hadi ya peh :ah:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sambadisakkarit katılıyorum maalesef. :vur:

Caine

Caine

Üye
ben bu ömer gülüştürün :vur: :gun: bitirdi vansporumuzu yedi bitirdi beeee :vur: ne güzel gs maçlarına gider tezehuratımızı ederdik :'( fener maçlarına gider bağıra bağıra stresimizi atardık beee :'( ibonline gece gece o yazıyı bana okutturmayacakdın :'(

ibonline

ibonline

Üye
ee olum ne yapayım ben googlede aradım bu cıktı karsıma

miguel_alvarez

Üye
YAZIK OLDU TÜRKİYEDE OLSAYDI ÇOK İYİ VE MUHTEŞEM OLURDU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt