Turkcell'e Ne Oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'e Ne Oldu?
Arkdaşlar artvine bağlı yuusfeli ilçesinde oturmaktayım turkcell şebekesi artvin merkez dahil tüm artvinde şu an itibariyle yoktur.başka illerde durum nedir.erzuruma yakın yerlerde de olmadığı duyumu aldım.bu sorunu yaşayanlar lütfen sorunu ve çözümü paylaşabilir mi...

sweety_boy_43

Üye
Kütahya(merkez), ilçelerinin ve köylerin hepsinde şebeke var.doğu illernde genel sorun olabilir.müşteri hzmetlerni aramanızı tavsiye ediyorum

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Kütahya(merkez), ilçelerinin ve köylerin hepsinde şebeke var.doğu illernde genel sorun olabilir.müşteri hzmetlerni aramanızı tavsiye ediyorum
ev telefonları sorunlu burda sadece turkcell şebekesi var o da ve net var.başkada bişey yok.müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum zaten...

cool_eagle

Üye
Bi kere de benim başıma aynısı gelmişti. Yarına kadar düzeltirler merak etme

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
zaten baz istasyonu kurdukları 5 ay olmuştu sevinmiştik şimdide bu sorun çıktı:D

imece iletişim

imece iletişim

Üye
gölcük kocaeli normal adsl de sorun vardı halledildi saygılarımla.diğer iller...........

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
gecici olarak şebekeler de yenileme çalışması vardır düzelecektir:oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sorun geçicidir. Malum 3G sistemini 81 ilde aynı anda başlatacak, ve 3 ay süresi başladı. 3 ay içinde bütün Türkiye'deki şebekeleri hazır hale getirmesi gerekiyor. Bunlar normaldir. Böyle kesintiler yaşanabilir. Iyi forumlar

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için tşkler sorunda zaten gece 12de giderildi.herkese tşkler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt