Turkcelle iki seferdir -8.00 tl kitledim kaçtım =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Turkcelle iki seferdir -8.00 tl kitledim kaçtım =)
bugün vodafone a geçiyorum -16 yı kitledim sonrada gittim ama artık avans lirayı kaldırdı diyolar =)

Yaklaşık 1-2 yıl sonra izinize ulaşıp onlar yapıcak sizin yaptığınızı ama bu kez katlamalı ve yasal yoldan tahsil edicekeler.Eğer ki hat sizin üstünüzeyse yada aile fertlerinin üstüneyse onu,yasal faizle icraa yoluyla alabiliyorlar.

Metin MF

Üye

böyle bir şey yok

böyle bir şey yok
Turkcell'e mail atıp gelen cevabı buraya kopyalama mı istemisin?
Kendin gör diye diyorum.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca forumda böyle bir olayın bile konusu geçmiş;

http://www.maxicep.com/turkcell-des...turkcelle-110-kontur-borcum-var-3-250525.html
#29. mesajda yazıyor

Emrgncy

Üye

Hattın içinde bakiye varsa örneğin 5 , kimse arkandan "Kusura bakmayın 5 niz biz de kalmış buyrun." demiyor ama

Tepkiler: OttomaN TigeR

Hattın içinde bakiye varsa örneğin 5 , kimse arkandan "Kusura bakmayın 5 niz biz de kalmış buyrun." demiyor ama
Malesef öyle zaten almayı biliyorlar sadece
En son hattı kapatırken,hattın içinde 5 tl bıraktım sebebide,şu vergi olayı falan başlarken aveaydı dedim ne olur ne olmaz.5tlden ölmem ama bir gün bu borç katlamasıyla karşıma çıkarsa çok kötü olur

- - - Eklendi - - -

ben de merak ettim şimdi yazsana
Dediğim gibi çünkü öncesinde bayiide,müşteri hizmetleri vs sormuştum,soruşturmuştum bu cevap çıkıyor.
Eğer hat kimin üstüneyse borçlu o gözüküyor ve yıllar sonrada katlamalı olarak geri dönüyor eğer istek olursa mail atıp cevabını burarya koyabilirim

cyber

Üye
    Konu Sahibi
yok öyle bişey turkcell öyle olduğu için yeni abonelerine kapattı avans lirayı dediğin olsaydı kapatmazdı herkesinkini katlar zengin olurdu

- - - Eklendi - - -

birde dediğine göre o zaman h.ndler kullananlar mübbet yer o zaman

Andler muebbet

Metin MF

Üye
maili kopyalar mısın buraya?

hacı daha fazla kitleseydin bize geçirdikleri yanında senin yaptıkların neyki

hayır abi diyorlar aveadan vodafona geçtim hattınızdaki parayı hesabınıza aktarmak için başvurunuz gibisinden bi mesaj geliyor ama zaten bakiyemde 0 vardı

Benim arkadasim eskiden -750 kontor kitlemisti aklima o geldi simdi

o değil de ben Gigabaytlar kitliyorum siz ne diyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...