_qMz_
Üye
turkcelle bağlan hayata
Hoslandiginiz ama opemediginiz birimi var, adini yaz bir bosluk birak 2225'e gonder , biz opelim..gulme seni de operiz.. OPCELL..
>>>Selamlacell; selamin aleykum yazip 7532'ye gonderin,aleykum selam cebinize gelsin..
>>>Muhabbetcell; "naber" yazip 1515'e yollayin turkcell size iyidir senden naber" desin.
>>>Ahiret yaz 2222'ye yolla! Ahiret sorulari cebine gelsin! Sorulari dogru yanitla ardindan 5 vakit namaz kil cennete giden ilk 5000 kisi arasina gir
>>>Cezacell; ceza yaz 3969'a yolla allah cezani versin..
>>>Aciktim yaz 6001 e gonder 1 adana 1 ayran cebine gelsin
>>>Usendim yazip bir bosluk birak ve usendiginiz konunun ilk kelimesini yazarak 3292 ye gonder , turkcell yapacak birini yollayip sizin yerinize yaptirsin..
>>>Petcellgretmek istediginiz kelimeleri yazip 6578 e msj atin evde beslediginiz kedi kus kopek ve bilimum evcillere konusmayi ogretelim...
>>>Becell:bunun konumuzla alakasi yok reklam olsun diye gonderdik
>>>Han cell yazip 0000 a gonderin Gratel gelsin
turkcelle bağlan hayata
>>>Selamlacell; selamin aleykum yazip 7532'ye gonderin,aleykum selam cebinize gelsin..
>>>Muhabbetcell; "naber" yazip 1515'e yollayin turkcell size iyidir senden naber" desin.
>>>Ahiret yaz 2222'ye yolla! Ahiret sorulari cebine gelsin! Sorulari dogru yanitla ardindan 5 vakit namaz kil cennete giden ilk 5000 kisi arasina gir
>>>Cezacell; ceza yaz 3969'a yolla allah cezani versin..
>>>Aciktim yaz 6001 e gonder 1 adana 1 ayran cebine gelsin
>>>Usendim yazip bir bosluk birak ve usendiginiz konunun ilk kelimesini yazarak 3292 ye gonder , turkcell yapacak birini yollayip sizin yerinize yaptirsin..
>>>Petcellgretmek istediginiz kelimeleri yazip 6578 e msj atin evde beslediginiz kedi kus kopek ve bilimum evcillere konusmayi ogretelim...
>>>Becell:bunun konumuzla alakasi yok reklam olsun diye gonderdik
>>>Han cell yazip 0000 a gonderin Gratel gelsin
turkcelle bağlan hayata