Turkcell'den yine bir ilk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den yine bir ilk
5 ocaktan itibaren.hediye verilen şebeke içi ve şebeke dışı tüm kontörlerin atış periyodu 30sn olarak değişektir.
kaynak:görüşmeden sonra kontörmetrede gösterdi
bi yerden alıp bi yere veriyor.biizm burda bi laf vardır.turkcell ne istiyor ki şiş yansın ne de kebap.sms paketini 39 kontöre çıkartıp hediye kontörlerin atış periyodunu değişdirdi.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Böyle birşey daha önce hatırlıyorum. Ama bunu Turkcell zorunlu olarak yapıyor sanırım. Önceki aylarda bunun için bir konu açılmıştı. Yılbaşında birçok sektöre çeşitli değişiklikler olacak, bunlara Turkcellin de bazı değişiklikleri dahildir. Bakalım yılbaşı nasıl başlayacak.

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
3turkcell hattımda, 2hattıma gelen bedavalar(tonlakazan falan) ay sonuna kadar yetmiyordu.şimdi yeter gibime geliyor:)

SeRKaNCa16

Üye
abı en guzelı hıc kontör almayacaksın zarara gırsın boykot edeceksın !!!!

arslansem

arslansem

Üye
Teşekkürler.Hiç yoktan iyidir :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Güzel olmuş çok iyi

sumalik

Üye
Herkese mutlu seneler dilerim,31 aralık ta biten bir kampanya vardı belkide süre olarak uaztılmıştır müşteri hizmetlerinden sorun,şöyle ki,faturalı hatlar için geçerli,1 sene numaranızı başka bir gsm şirketine taşımama iptal etmememe kısaca turkcelli olma sözü verene 1 yıl boyunca her yöne 2 saat bedava veriyordu,bunu herkes bilmiyor,2 saati aşmaz iseniz 3 ayda bir faturalandırılıyorsunuz,13,5 tl sabit ücret,2 saati geçerseniz ücter yazıyor,şayet turkcelli olma sözünüzden cayarsanız 300 tl ödemek zorundasınız,ben 2 hattımıdave çevremdeki herkesi bu pakete üye yaptım,hekesten dua alıyorum arkadaşlar süper doğrusu.Sevgiler kalınız SAĞLICAKLA...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt