Turkcell'den Vodofone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tufan_81

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den Vodofone
Turkcell Faturasız hattım var öğrenci olduğumdan sms yapıyodum her ay ama vodofone avantajlarını gördüm.

facebook ve twitter bedava olan kampanyaya turkcellden numaramı taşımak istiyorum. Fakat bilgim yok Kampanya hakkında bilgi verebilirmisiniz bana ve taahüt varmı :heyo:

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
eğer faturalı genç avantaj tarifesini diyosan tahatut yok..ama sıfır hat alacaksan 57 liralık vergi var onuda 12 aya eit bir şekilde böluyolar..
ama turkcellden geçecegn için vergilerden muaf oluyorsun..
ve istedigin zman kapatırma olanağın var..

--mm33rrtt--

Üye
eğerki çok konuşmuyorsan telefonla aveanın 15 lik tatarftar tarifesi daha cazip ayrıca 5 tl ye 100 mb lık internet paketi alırsın toplamda sana 20 tl ye gelir ve daha iyi olur tabi bu benim fikrim aslında faturalı hiç bir operatörü ve tarifesini önermem çünkü belli bir süre geçince fatura felaket şekilde katlamaya başlıyor ve müşteri hizmetlerini falan aradığınızda özel servislere vs üye olduğunuz için bu şekilde ücretlendirilmiş bulunuyorsunuz diyor eğerki mesaj yetiyorsa hiç değiştirme bile ama yetmiyorsa aveanın söylediğim tarifesine bir göz atabilirsin tabi bunlar benim şahsi fikrimdir

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
kardeş bak.. gidiyosun vodafone bayiine...
hat kımın uzerine seninse sorun yok ama genelde 18 yaşına gelmeden hat aldığımız için babamızın üzerine oluyor hat problem yok diyosun hat babamın üzerine ama kullanıcı girişi olarak beni tanımlayın çünkü cep özgür tarifesini kullanacam diyosun.. Hat senin üzerine ise 25 yaş altı isen.. sorun yok.. ama 25 yaş üstü tahminim yok başka birini kullanıcı girişi olarak gösterebilirsin tahminimce... 5 tl ver 64kb. kart al 3g daha iyi....

AlpReis

AlpReis

Üye
geç kurtul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...