Turkcell'den tıkla kazan (hediye 10 kontör)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell'den tıkla kazan (hediye 10 kontör)
Turkcell-im de bulunan tıkla kazan bannerine tıklayan herkes 1 hediye melodi. Her 10. Kişiye 10 kontör hediye.

BEN KAZANDIM

bedava internet hakkım vardı turkcell im de dolaşırken tıkla kazan linki vardı bi tıklayayım dedim nede olsa yedek hattımla girdim. Tıkladım ve önüme bir sayfa açıldı tebrikler 12620. Oldunuz 10 hediye kontorunuz hattınıza yüklenecektir dedi ve 30 saniye sonra kontör geldi. Internet paketi olanlar mutlaka denesin.

Sonra tekrar girdim ana sayfasında bulamadım biraz araştırın derim.

• Beğen
Tepkiler: omertokmak

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ne diyelim :) Şanslıymışsın...

use2000

use2000

Üye
10:00-16:00 arasında katılabiliyorsunuz. 10 ve katlarındaki tıklamalarda 10 kontör kazanabiliyorsunuz. Bir kez katılan bir daha katılamıyor. Katılanlara bol şans..

eQooo

eQooo

Üye
ilginç bişey saol :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Aynı linke ben tıkladım tam 120 kontörümü aldı türkcell

yigitcaner

yigitcaner

Üye
geçen sene de be şekilde bir kampanya vardı 40 kontör ödüllüydü (:

paradox1026

paradox1026

Üye
reklam kokan kampanyalar bunlar!

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
girmeyin arkadaşlar böle yerlere 10 kntr kazancaz diye daha fazla kontr harcıyosunuz

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı linke ben tıkladım tam 120 kontörümü aldı türkcell

kardeşim sen ne yaptın. Hangi linke tıkladın. Bir yanlışlık var. Eğer doğru yere tıkladıysan sistem hatası yüzünden kontörun gitmiş olabilir. Müşteri hizmetleri ile görüş veya mail yolla.(tavsiyem mail yollamandır. Çünkü mail direk olarak uzmanlara ulaşıyor hemde ücretsiz biraz zaman alıyor ama! Müşteri hizmetlerini ararsan nasıl birisi karşına çıkar belli değil) doğru yere tıkladığından emin olman için. Kampanya linkine tıkladığında karşına örneğin: tebrikler. 25684. oldunuz hediye melodinizi indirmek için linke tıkla. Bu şekilde bir yazı çıkmışsa doğru yere tıkladın. Kontörunu geri almak için müşteri hizmetleri ile temasa geç.

mustione

Üye
türkcell-im sitesi çok tehlikeli bir wap sitesi nereye bastığınıza çok dikkat edinve bir uyarı daha dün benim telime yer imi alındı diye mesaj geldi internette bedava oldugu için hemen baktım eglence yazıyor büyük harflerle tıkladım adres ixofun mudur nedir hemen aklıma forumda kazıklanmış arkadaşlar geldi hemen kapadım teli bile kapadım, açtım sonra baktım yerimin adresine ixofun.com/oyun3 gibi bir yazı hemen sildigim için aklımda yok ama sonunda oyun3 vardı az kalsın 108 kontor gidecekti ben ucuz kurtuldum çok dikkatli olun arkadaşlar internete girecekseniz eger opera mini gibi programlarla girin çünkü onlar wap sitelerini açmıyor açıyorsada ben görmedim :)

bu arada şikayetvar a şikayet edecem türkceli bole bir tuzaga düşmeme olanak sağladıgı için.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
türkcell-im sitesi çok tehlikeli bir wap sitesi nereye bastığınıza çok dikkat edinve bir uyarı daha dün benim telime yer imi alındı diye mesaj geldi internette bedava oldugu için hemen baktım eglence yazıyor büyük harflerle tıkladım adres ixofun mudur nedir hemen aklıma forumda kazıklanmış arkadaşlar geldi hemen kapadım teli bile kapadım, açtım sonra baktım yerimin adresine ixofun.com/oyun3 gibi bir yazı hemen sildigim için aklımda yok ama sonunda oyun3 vardı az kalsın 108 kontor gidecekti ben ucuz kurtuldum çok dikkatli olun arkadaşlar internete girecekseniz eger opera mini gibi programlarla girin çünkü onlar wap sitelerini açmıyor açıyorsada ben görmedim :)

bu arada şikayetvar a şikayet edecem türkceli bole bir tuzaga düşmeme olanak sağladıgı için.

Çok iyi yapmışsın temkinli olarak.. Herhalde Pixofun un bu forumda en büyük kazığını yiyen üye benim :vur:vur Keşke herkes senin gibi temkinli olsa da böle dolandırıcılar bizim ekmeklerimizi yemese...

vedodido

Üye
yaa ne sanssız bi insanım bn 3101. oldum:agla

WorLdSA

WorLdSA

Üye
BAkalım bi onaada:)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bu kampanyada kontor kaybı yaşayan arkadaş görmedim..

• Beğen
Tepkiler: girdap235
ilo53

ilo53

Üye
ben musterı hızmetlerını aramıstım demıstıler tıklamayın onlar tuzak gecen gun de turkcell extra magzasındaydım bı baktımkı orda bı kadın geldı dedı tıkladım oraya 250 kntrden 10 kntr kaldı yardımcı olun oraya bakanlarda dedıkı bızım yapabılcegımız bıse yok... tıklamayın tuzak onlar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kampanya geçmiş tarihe ait olup geçerliliğini kaybetmiştir. Kilit.

Üst Alt