Turkcell'den Outlook 2007 Mesajlaşma Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell'den Outlook 2007 Mesajlaşma Çözümü



Outlook 2007 Mesajlaşma çözümü ile yanınızda cep telefonu olmaksınız e-posta yazar gibi mesaj yazmayı denediniz mi?

Microsoft Outlook 2007 kullanan Turkcell aboneleri gerekli ayarları yaptıklarında bilgisayarlarından diledikleri gibi SMS ve MMS gönderebilecekler. Outlook 2007 Mesajlaşma çözümü, Outlook 2007’de Mobil Adres Defteri içinde tanımlanmış gruplara toplu SMS gönderilmesine de olanak sağlıyor. Ayrıca toplantı hatırlatmalarını ve belirlenen kriterlerdeki e-postaları cep telefonuna SMS olarak alabilmek de mümkün. Bu işlev, bilgisayarı yanında olmayan kullanıcıların da bu tür önemli bilgilere cep telefonlarıyla ulaşabilmesi anlamına geliyor.
Bu hizmetten yararlanmak isteyen Turkcell müşterilerinin, adresine GSM numaraları ve ’leri ile giriş yaparak servis ayarlarını otomatik olarak yükletmeleri yeterli olacaktır.



Tüm Turkcell kullanıcıları için Outlook 2007 Mesajlaşma çözümü üzerinden SMS veya MMS göndermek, standart SMS ve MMS ücreti ile aynıdır.


Outlook 2007 Mesajlaşma çözümünü kullanmak isteyen Turkcell müşterilerinin, adresine GSM numaraları ve ’leri ile giriş yaparak servis ayarlarını otomatik olarak yüklemeleri yeterli olacaktır. Ayarların adım adım nasıl yükleneceğini anlatan dokümana adresindeki Hesabımı Outlook'a Nasıl Ekleyebilirim? linkini tıklayarak erişebilirsiniz.
 


piri.reis

piri.reis

Üye
biraz pahalı ama güzel.

teşekkürler.
 
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Güzel bir sevis..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt