turkcellden lumia alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
turkcellden lumia alınırmı ?
arkadaşlar kredi kartım yok ve öğrenciyim. Her ay 100 tl verebilirim. Sizce nasıl lumia alabilirim.

nanotex

nanotex

Üye
Derslerine çalışarak mühendis ol, ondan sonra rahatlıkla alabilirsin :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bencede

nanotex

nanotex

Üye
işletme okuyorum :) zaten çalıştığım zaman telefon değil araba alırım
İşletmeden sonra arabayı almak biraz zor olur, keşke mühendislik olsaydı :D
Demek istediğim kardeşim alamıyorsan zorlama kendini para biriktirmeye çalış, ya da turkcell den kontratlı olarak alabilirsin ancak pahalıya patlar faturalı hat olması lazım.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi

İşletmeden sonra arabayı almak biraz zor olur, keşke mühendislik olsaydı :D
Demek istediğim kardeşim alamıyorsan zorlama kendini para biriktirmeye çalış, ya da turkcell den kontratlı olarak alabilirsin ancak pahalıya patlar faturalı hat olması lazım.

mühendislik okuyup boş gezen var :) bi hastahaneye kapak attınmı tamamdır :)

serinaga

serinaga

Üye
Hayır, alınmaz ...

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Mutlaka bir birikimin vardır, yani bankada birikmiş bursların falan olmalı. Ben öğrenci iken her daim birkaç milyar bankada bırakırdım. Veyahut birikmiş paran varsa onunla alabilirsin.

Ya da sen o 100 lirayı harçlıklarından verecek isen, cihazı aldığında nasıl olsa ailenin haberi olacak, ailene git de ki
"ben lumia 920 alacam telefon 1600 civarı bi şey, siz bana direkt peşin olarak alın bu telefonu, bir müddet harçlıklarımdan kesin."

nanotex

nanotex

Üye
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
:) doğru diyorsun

- - - Eklendi - - -

Mutlaka bir birikimin vardır, yani bankada birikmiş bursların falan olmalı. Ben öğrenci iken her daim birkaç milyar bankada bırakırdım. Veyahut birikmiş paran varsa onunla alabilirsin.

Ya da sen o 100 lirayı harçlıklarından verecek isen, cihazı aldığında nasıl olsa ailenin haberi olacak, ailene git de ki
"ben lumia 920 alacam telefon 1600 civarı bi şey, siz bana direkt peşin olarak alın bu telefonu, bir müddet harçlıklarımdan kesin."

500 peşin var + n8 im var 400 e arkadaşıma satabilirim :D

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

"... siz bana direkt peşin olarak alın bu telefonu, bir müddet harçlıklarımdan kesin."

bir öğrencinin can simididir bu cümle :ehe

• Beğen
Tepkiler: nanotex
benighted

benighted

Üye
n8 400 lira biraz ucuz gibi geldi eger temiz se 500 den asagi satma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt