mustan14
Üye
-
Konu Sahibi
-
beyler ben her yerden baktım 16gb ı 1900 tl den aşağı bulamadım 1600 e alanlar nerelerden alıyorlar ?
Cihazı alırken yapabileceğin bişey yok arkadaşım sadece turkcell veya vodafone dışında bir yerden alıcaksan disbritör garantisinin olup ılmadığını sorabilirsin.Gelen cihazlar genel olarak 4.0.2 yüklü cihazlar.Mesela ben ankamall electro worldden peşin aldım.Yanında microsim verdiler turkcell standından da micro sim aktivasyonunu yaptırdım 4 gündür kullanıyorum.Sana tavsiyem 16 gb için 1600 32 gb için 1900 tl sınırını asla aşma.Yüksek fiyat veren fırsatçılara aldırma.Bu söylediğim fiyatlar resmi fiyatların 40-50 tl üstü fiyatlar.Umarım en kısa sürede sende telefonunu alır güle güle kullanırsın.
turkcellde bitti diyosun yani 1. parti 50 tl için beklemem gider electro world'den alırım sanırım world karta peşin fiyatına 10 taksit yapıyolar. Sen nerden aldın ankamall mı? gordion mu? ona göre bende ordan alıyım microsim olayınıda çözeriz hemen..
şebeke problemi gerçekten varmış ama invisible shield alıcam onunla çözülüyor
Arkadaşlar merhaba turkcellden kontratsız iphone 4 almak istiyorum baktım kontratlılar çok uzun taksitli ve pahalı geldi sizce cihazı hemen bulabilir miyim? Teli alırken sürümünde dikkat etmem gereken bişey var mı? Malum ilk çıkan partide çekme problemleri oluyomuş ki appleda bunu kabul etti ve yeni sürümde kabul etti. Her türlü öneriniz kabulümdür şimdiden teşekkürler...
bana kalırsa yeterince incelemeişsin kontartlı cihazları, ben kendi turkcell faturamın üstüne ayda 40 daha verdim , bu açıdan baktığında ciahaz bana 900 gibi bir rakama geldi,
sence bu pahalımı yoksa ucuzmu
o kadar detaylı bilemiyorum paketleri , ben kendi adıma çok makul buldum turkcellin paketlerini.bide benim paketim kamu 1200 tarifeside ondan çıkmak istemiyorum zaten benim tarifem katılamıyo kontratlılara
kardeş ben tam 2 haftadır bekliyorum ist.dan aldırcaktım ve şuan ana bayide stoklar bitmiş sana tavsiyem internetten al i4 garantisi sadece işletimde sorun olrsa kabl ediyormş en ufak kırılmada ücret alıcaklarmş ve işletimde sorun çıkması %0.001 bu telefonda turkcelde 16 gb 1760 tl satılcak internette 1200 tl 500 tl cebinden çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?