Turkcell'den "her şey dahil" akıllı telefon: T11

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den "her şey dahil" akıllı telefon: T11

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 300 binden fazla satış rakamına ulaşarak Türkiye’nin en çok satan ikinci akıllı telefonu olan T serisinin yeni üyesi Turkcell T11’i müşterilerine sundu. Her an her yerden Turkcell 3G hızında mobil internet olanağı sağlayan Turkcell T11, 389 TL’ye Turkcell’lilerle buluşacak. Üstelik World’e özel 12 taksit seçeneği ve 3 ay boyunca her ay her yöne 250 dakika konuşma, 250 MB internet, Mobil TV ve toplam 50 şarkı ve Türkiye’de ilk kez Turkcell’le üçlü aksesuar seti ile. Dileyenler Turkcell T11’e ayda 14.90 TL’den başlayan kontratlı tekliflerle de sahip olabilecek.
Android 2.3.5 işletim sistemi ile gelen Turkcell T11, 2.8 inç boyutunda 320x240 (QVGA) çözünürlüklü dokunmatik ekrana ve 3.2 MP dijital zoom’lu kameraya sahip. Yaklaşık 100 gramlık hafif bir telefon olan T11’in 256MB RAM’i ve sanal QWERTY klavyesi bulunuyor. Wi-Fi, GPS alıcısı, sesli arama ve sesli mesaj, MP3 çalar, Push e-posta,16 GB Micro SD ve döndürülebilir ekran gibi özelliklere sahip Turkcell T11, kutudan yüklenmiş olarak çıkan pek çok Turkcell uygulaması ile de kullanıcısının hayatını kolaylaştırıyor ve değer katıyor. ZTE işbirliği ile üretilen Turkcell T11dahili Yakın Alan İletişimi (NFC) ve ön yüklü gelen Cep-T Cüzdan uygulaması ile temassız işlem ve mobil cüzdan olanağı da sağlıyor.

*Not: Yukarıda belirtilen fiyat(389TL) ve avantajlar zaman içerisinde değişiklik gösterebilir.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sırf dokunmatik desteği isteyenler için uygun.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
içindeki turkcell uygulamalarını kullanan var mı bilmiyorum, neden koyuyorlar ki??

Dokunmatik isteyenler için fena değil. .

tempestshine

tempestshine

Üye
Arkadaşımda Turkcell T10 var.Bir ara denemiştim.Uygulamalar da hep Turkcell'in parmağı vardı.Bir süre sonra insan sıkılıyor Turkcell uygulamalarından.Tabi almak isteyen elbette çıkar.Dokunmatik olsun benim olsun diyenler için ideal bir telefon :good:

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Beş para etmez

mstf_l

mstf_l

Üye
t10 dan ne hayır gordukki bundan bekleyelim

O-Xan

O-Xan

Üye
T20'de ki gibi hafıza kartı yoksa neye yaradı ki androidliği

anılbaran

anılbaran

Üye
degmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt