Turkcellden Gelen Mesaj, Ama Nerede?

Sponsorlu Bağlantılar

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden Gelen Mesaj, Ama Nerede?
7610 kullanıyorum,bazen işlem kaydını kontrol ettiğim zaman telefonu açtıktan hemen sonra turkcellden 2sms lik bi mesaj geldiğini görüyorum.ama mesaj falan gelmiyo aslında.yok ortada öyle bi mesaj.
bilgisi olan var mı???

uyduturk

uyduturk

Üye
Benzeri bir olay benimde başıma gelmişti...Telefona mesaj geliyordu ama gelen kutusuna girdiğimde eski mesajları görüyordum nedenini birkaç gün sonra anladım kısaca anlatayım belki sendede böyle bir durum olmuştur...Telefonun tarihini yanlış ayarlamıştım örneğin mart yerine şubat yazmıştım daha sonra fark edip düzelttim tarihi bir ay geri aldığım için gelen mesajlar daha önce okunmuş mesajların baya altına kaymıştı belkide sendede böyle bir sorun olmuştur...

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
yok,benim tarih falan duzgun.zaten tarih duzgun olmasına ragmen bazen telı acınca oluyo yınede dedıgım sekılde.sorunun bu oldugunu sanmıyorum yani.yinede ilgine tesekkurler.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
merhaba arkadasım mail klasöründe hata oluşmuş, düzeltilmesi bir filemanager programı yardımıyla olur system klasörü içindeki mail klasörünü ortadan kaldırmak! c:system/mail ve e:system /mail klasörlerini silmen gerekiyor tabi buda diğer mesajlarında silinmesi demek... daha önce 2kez basıma geldi tabi birde arkdasın telinde... üzgünüm!

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(sublieutenant &#064; May 1 2006, 03&#58;29 PM) [post=326206]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
merhaba arkadasım mail klasöründe hata oluşmuş, düzeltilmesi bir filemanager programı yardımıyla olur system klasörü içindeki mail klasörünü ortadan kaldırmak&#33; c:system/mail ve e:system /mail klasörlerini silmen gerekiyor tabi buda diğer mesajlarında silinmesi demek... daha önce 2kez basıma geldi tabi birde arkdasın telinde... üzgünüm&#33;
[/b][/quote]
anladım ama bana pek mantıklı gelmedi,aynı telde turkcell ile acınca bu durum oluyo,avea ile acınca olmuyor.Bence baska bişi bu ya, yinede soyledıklerın aklımda, son care olarak uygulayabılırım

aslan-kral

Üye
arkadaşım servis mesajları bölümü kapalı olduğu için mesaj geldiğinde göstermez mesaj ayarlarında servis mesajları bölümünü açık yap o zaman görürsün

cao1907

Üye
katılıyorum cok mantıklı

Shadowman07

Shadowman07

Üye
operatör ayarları da olabilir...

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
<div class='quotetop'>(G&#41;&#045;&#40;OST &#064; May 20 2006, 10&#58;41 AM) [post=338552]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
operatör ayarları da olabilir...
[/b][/quote]

bence de.....

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(aslan&#045;kral &#064; May 16 2006, 04&#58;04 PM) [post=335761]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşım servis mesajları bölümü kapalı olduğu için mesaj geldiğinde göstermez mesaj ayarlarında servis mesajları bölümünü açık yap o zaman görürsün
[/b][/quote]
Arkadaşım dediğini yaptım,bendeki kapalıymış açtım,bakalım bekliyorum.Sonucu burdan haber veririm,servis mesajlarından olabilir gerçekten de...

gokhanaslan0678

Üye
<span style="color:#000099">""merhaba arkadasım mail klasöründe hata oluşmuş, düzeltilmesi bir filemanager programı yardımıyla olur system klasörü içindeki mail klasörünü ortadan kaldırmak&#33; c:system/mail ve e:system /mail klasörlerini silmen gerekiyor tabi buda diğer mesajlarında silinmesi demek... daha önce 2kez basıma geldi tabi birde arkdasın telinde... üzgünüm&#33;"""</span>

<span style="color:#FF0000">""anladım ama bana pek mantıklı gelmedi,aynı telde turkcell ile acınca bu durum oluyo,avea ile acınca olmuyor.Bence baska bişi bu ya, yinede soyledıklerın aklımda, son care olarak uygulayabılırım ""</span>

<span style="color:#009900">Arkadas Yukarıda yazilanlara bende onaylarim cunku Telefonuna gelen mesaj sim kartla alakasi yok
cunku eger mesaj hafizan telefonda ise c:system/mail&#39;e atiyo veyada hafiza karta ise e:system/mail&#39;e atiyo
oraya kaydediliyo ve hata olustugu icin Surekli sana mesaj gelmis gibi oluyo fakat mesaj falan ortada olmuyor
Buda benim yorumum

EGER DUZELMEDIYSE UYARIMI DIKKATE AL DENE HERHALDE COK FExplower gibi
dosya yoneticisiyle oynamisin Bozmusun TELEFONU ))))))))))))))))))))))

Bidaha ASLA OLMASIN </span>

smorkavuk

Üye
belkide telefonunda mum sms yüklüdür. o sms leri sifreliyodur.bana bi kere olmustu. programı menüde görünce anladım.

odin

Üye
okunmamış bi mesaj vardır ama diğer mesaj hafızasında kalmış olabilir. mesaj ayarlarından mesaj hafızasını değiştirmeyi dene bi.

Üst Alt