Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell'den Fırsatlar!!! Takımının Gol Videolar 1 Ay Boyunca Ücretsiz!!! Tıkla.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
Turkcell'den Fırsatlar!!! Takımının Gol Videolar 1 Ay Boyunca Ücretsiz!!! Tıkla.
Turkcell'den Fırsatlar!!! Takımının Gol Videolar 1 Ay Boyunca Ücretsiz!!!
BEDAVA yaz 4515'e gönder Takımını Seç 1 ay boyunca gol videolar BEDAVA cebine gelsin
gnctrkcll.turkcell.com.tr ayrıntılar bu linkte
ycg35
Üye
çok saol paradox valla süpersin ya rss haber botundan farkın yok
Hellboy®
Üye
Pekı 1 ay gectıkten sonra uyelık devam edıp kontor falan gıdıyor mu ??
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
Yuck Okuldan Sonra Turkcell'de Çalışıyorum Part Time Ondan Bu kadar hızlıyım dostum 1 aydan sonra iptal etmelisin arkadaşım
nasıl ıptal edecegız ve kac knt gıtcek ıptal ıcın ???
ycg35
Üye
ya iptal içn kntr gitmez ama paradox kardş iptal nasıl ediliyor bi onuda yazsan
technonur
Üye
tcell ztn böyle kazanıyo nasıl iptal edilir olayını ya hiç yazmıyo yada ufakcık biyere sıkıştırıyo adam bulana kadar 150-200 kontör gidiyo
ycg35
Üye
pek sanmıyorum 150-200 kntr fln çalcaklarını ama muhtemelen 1 ay sonra bi mesaj gönderirler iptal etmek içn fln neyse bu akşam galatasaray-denizli karşılaşması var radyodan dinlicem (telefonun radyosundan) gol oldumuda telefondan izlicem valla süper ya
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
sitede bir bilgi verilmemiş iptal tarihi ile ilgili olarak!! Yuck Araştırıyorum Kardeşim İyi Seyirler