turkcellden bayram hediyesi;))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonimparator22

Üye
    Konu Sahibi
turkcellden bayram hediyesi;))
25= 7,00
50=12,00
100=20,00
150=31,00
250=51,00
500=95,00
1000=180,00

• Beğen
Tepkiler: kacaksevgilim ve Mr-Trojan

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ney :ağlarım::ağlarım::off: Ne yapıyo bu yaaaaa Bize kim bu kadar zam veriyo hee ?_??????

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Daha kontor alınacağı kalmadı zaten 3 ayda bir 20 kontor yüklüyorum.3 ay süre uzasin diye kampanyalardan kontorsüz kalmıyorum...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Adi Turkcell tam hattımı taşıyacağım sırada yapılırmı lan bu bana..... Lanet gelsin..... :off:
Ulan yakında altın bozdurup kontör aldıracaksınız lan bize....

Larock

Larock

Üye
bunlar kaç ayda bir zam yapıyor? çözemedim bi türlü. ayda bir olsa gerek ki sık sık rastlar oldum zamlara.
resmen kullanıcıyı yolunacak tavuk yerine koyuyorlar.
e tabi bi yetkili çıkıp da siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz. gerçi onların da işine gelmez.

darülmendep

darülmendep

Üye
Tüh güzel haberi ben verecektim arkadaş daha evvel davrandı.
Bende yarın 150 alacaktım ama sırf bu zam yüzünden gıcıklığa almıyorum :bann: onun yerine 2. Dünya savaşı ile ilgili bir kitap alacağım

osnakli

osnakli

Üye
aslında 1 ay önce gelen zam değilmiş.birde ona kızıyorduk.tam bu fiyatlara alışmışken250kontörün vodafone'dan daha ucuz oldugunu düşünürken turkcell gene yaptı yapacağını...bu zammı nasıl açıkladı acaba turkcell.bilgisi olan paylaşabilir mi?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tamda bayram arası çaktırmadan uyanıklar

paylasamam

Üye
cok saol

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
TEK KELİME oooooooooooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:off:

SeRKaNCa16

Üye
Gercekten surprizzzz bırde kız arkadası olanlar yandı saatlerce konusma :D)) sekıll aaa

rapper21

rapper21

Üye
Daha kontor alınacağı kalmadı zaten 3 ayda bir 20 kontor yüklüyorum.3 ay süre uzasin diye kampanyalardan kontorsüz kalmıyorum...
20 kontor 3 aylik sureyi uzatiyor mu ben en az 50 die biliodum bi de karti fln yok ki(yoksa var mi??))nasil alcaz?

sonimparator22

Üye
    Konu Sahibi
20 kontor 3 aylik sureyi uzatiyor mu ben en az 50 die biliodum bi de karti fln yok ki(yoksa var mi??))nasil alcaz?
turkcell abone merkezlerinden yükletirsen süreni uzatır diğer yerler büfe bakkal çakkaldan yükletirsen uzatmaz parça olarak 25 50 var sadece kart olarak yok numaraya yükleme var

pceditör62

Üye
sürekli hediye verseler keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...