Turkcell'den Avea'ya geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den Avea'ya geçiş
Arkadaşlar ben bu 19tl lik tarifeye geçicemde şuan Turkcell hattım -7tl de geçişte bir sıkıntı oluyor mu ? Yani turkcell sorun çıkartır mı ileri ki zamanlarda ? Bilen varsa çok iyi olur bugün yarın geçmek istiyorum..

gölgee_65

gölgee_65

Üye
O kontor hesabınızda borç olarak hep kalır. ne zaman Turkcell'e geri dönerseniz o zaman sizden alır. onun dışında bir sorun olacağını sanmıyorum :oke:

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sıkıntı yok , teşekkürler :) Turkcelle gıcık oldum o yüzden ödemiyorum onu.. :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Öncelikle eksi bakiye ile numara taşıma yapmakta bir sıkıntı yaşanmıyor. Numaranız taşınır fakat her zaman söylüyorum bence eksi bakiye ile numara taşıma yapmayın. Çünkü ileride neler olacağını kimse bilemez şuan için sorun yok ama yıllar sonra kalkıp eksi bakiyelerinizi borçlandırabilirler. 7 TL için kafanızın orada kalmasına değer mi ?

Kısaca şuan için herhangi bir sorun yaşamazsınız ama yıllar sonrasını kimse bilemez ve 7TL için değmez diye düşünüyorum.

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
yıllar sonra 7 tl olur 7 milyar

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Aynen tl attım yakında geçiş olur sanırım.. 500dl+1000sms+1gb internet 19tl umarım tarife ben geçince pahalı olmaz :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt