Turkcell'den Abonelerine Önemli Bir Uyarı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell'den Abonelerine Önemli Bir Uyarı !

Turkcell
bugün yaptığı basın açıklaması ile kullanıcılarını uyardı ve dikkat etmeleri ussunda elinden geleni yapmaları gerektiğini söyledi.

Haberimizin Detayları İçin Tıklayınız.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Doğuş kardeş sağol ama biraz geç kaldın o tuzağa düştük. Bir yakınımın numarasını aramışlar bende kontörlu hattan arayayım dedim. Sadece 29 saniye konuştum ve 6 kontör gitti. Konuşma nasıl diye merak edenlere
karşıdaki 20 ile 25 yaş aralığında bir kişi çıktı. Alo diyorum oda alo diyor, ben alo diyorum ama sanki beni duymuyor gibi, 29 saniye de kapattı. Eğer kapatmasaydı belkide 2-3 dakika konuşacaktım. Buda bana yaklaşık 30 kontöre malolacaktı. Sakin aramayın bu dolandiricilari.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Böyle Şeylere Düşmemek Gerek.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğuş kardeş sağol ama biraz geç kaldın o tuzağa düştük. Bir yakınımın numarasını aramışlar bende kontörlu hattan arayayım dedim. Sadece 29 saniye konuştum ve 6 kontör gitti. Konuşma nasıl diye merak edenlere
karşıdaki 20 ile 25 yaş aralığında bir kişi çıktı. Alo diyorum oda alo diyor, ben alo diyorum ama sanki beni duymuyor gibi, 29 saniye de kapattı. Eğer kapatmasaydı belkide 2-3 dakika konuşacaktım. Buda bana yaklaşık 30 kontöre malolacaktı. Sakin aramayın bu dolandiricilari.
Keşke daha önce bildiri yayınlaya bilseydim.:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt