Turkcellden 2 Yeni Tarife !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden 2 Yeni Tarife !
Turkcell’den 2 Yeni Tarife !

Turkcell tarafından yenilenen ‘BizBize Kampus’ tarifesi ile tüm öğrenciler ve 25 yaş altı gençler kendi aralarında her 10 dakikası sadece 1 kontöre konuşabilecek. Ayrıca Temmuz ayına kadar “BizBize Kampus” tarifesine geçen gençler, yılsonuna kadar tüm Turkcell’liler ile ayda 2 saat ücretsiz görüşme yapabilecek.

Yeni tarife kapsamında tüm yurtiçi SMS’ler 1 kontör, 3 ücretli SMS’ten sonra ise tüm Turkcell’lilerle mesajlaşmak da bedava olacak. Turkcell’in kurumsal müşterileri için hazırladığı “Şirketİçi 1200” tarifesi şirketler, ayda sadece 9,75 YTL’ye şirkete kayıtlı Turkcell hatları ile toplamda 2 bin 400 dakika ücretsiz konuşabilecek. Şirketİçi1200 seçeneğine geçen şirketler, şirket içi Turkcell hatlarıyla ayda 1200 dakika konuşabilecek.

haber3

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Oh valla yaşadık. Ben de kampuscell liyim. Paylaşım için sağol.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
yaşadım valla

POWER

POWER

Üye
Mesajlar 1 kontör oldu zaten bu güzel bir gelişmeydi.5 sms ten sonra bedava olayı sadece kampuscelliler arasında idi şimdi 3 mesajdan sonra Tüm Trcellilere bedava oldu.Ancak aklıma takılan 10 dk 1 kontör olayı ne zamana kadar sürecek?

canturgay

canturgay

Üye
Turkcell in kampanyaları insanı cezbediyor..:)

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
işallah bu tarifeyide değiştirmezler

paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcell çoştu:D

Hellboy®

Hellboy®

Üye
saol bıldı ıcn :oke:

PAPADOC

PAPADOC

Üye
Teşekkürler dostum teşekkürler turkcell harikasın yaa

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi Paylaştıkça Artar :good:
Sizlerde Saolun :cool

lliseli

lliseli

Üye
paylaşım için sağol turkcell çoşmaya başlıyo yavaş yavaş

POWER

POWER

Üye
Ben hep Trcll diyomda kimse takmıyodu.Bu bir operasyondur.Vodafonun zayıflaması ile bunlarda(Trcll,Avea) son darbeyi indiriyorlar :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aaa haberim yoktu turkcell de 3 msjdan sora bedava olduğundan...saoll bilgi için...;)

bi günde 3 kntr karşılığı bedava msjlaşcaksın yani....1 günde 3,7 günde 21,ayda 84 kntr oluyo yani...awea daha mantıklı 39 a 5000 bi ay boyunca....ama tabii şöle bişi de var bazısına 1 ayda 5000 yetiyo bazısına yetmiyo o zaman da turkcell mantıklı oluyo...yani istersen 84 kntre 10000 kerede msjlaşabilirsin... :) :) :)

en iisi awea dan 5000 i kullanıp bitince gün gün turkcell den kullanmak bi daha ki awea ya kadar herhalde... :ehe :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ama avea haya yapıyo
vodavone zayıfladıktan sonra sıra kendisine gelecek

arslansem

arslansem

Üye
Turkcell geliyor vallaha şaşırmaktan şaşır şaşır şaşırdım :kop:

paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcell'le Bağlan Hayata

hayalet114

hayalet114

Üye
yıne kampussele gececem galıba:)

paradox1026

paradox1026

Üye
:D tebrikler turkcellim benim:D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ewet banada mesajla bildirim yaptı teşşekürler

XXPOXX

XXPOXX

Üye
benced eiyi kimse kötü demez zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...