paradox1026
Üye
Turkcell'de Her Yöne 1.5 Kontör
8 Şubat’a kadar en az 100 kontör yükleyin, 2375’e KAYIT yazıp gönderin, 30 gün boyunca yurt içi her yöne dakikası sadece 1,5 kontöre konuşun.
Hayır. 20 saniye aralıklarla hesabınızdan 0,5 kontör düşecek şekilde ücretlendirilirsiniz.Bu tekliften yararlanabilmem için tarife değiştirmem gerekiyor mu?
Hayır. Tarifeniz ne olursa olsun bu tekliften yararlanabilirsiniz.
Yükle Kazan 2" kampanyasına nasıl katılabilirim?
"Yükle Kazan 2" kampanyasına katılmak için 25 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında en az 100 kontör yükleyip, KAYIT yazarak 2375’e mesaj göndermeniz; veya 25 Ocak 8 Şubat tarihleri arasında ilk önce KAYIT yazarak 2375’e mesaj göndermeniz, daha sonra en az 100 kontor yuklemeniz yeterlidir. "Yükle Kazan 2" kampanyasına kimler katılabilir?
Hazır kart kullanıcısı bireysel abonelerimiz bu kampanyaya katılabilirler.
İlk önce kontör yükledim, daha sonra KAYIT yazarak 2375’e mesaj gönderdim. Kampanyaya katılmış olur muyum?
Evet. 25 Ocak - 8 Şubat arası herhangi bir gün kontör yükleyip, herhangi bir gün KAYIT yazıp 2375’e mesaj gönderdiğiniz durumda kampanyaya katılmış
Orjinal Kampanya Linki
- Kampanya 25 Ocak – 8 Şubat tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanyaya katılmak için tek seferde en az 100 kontör yüklemek ve KAYIT yazıp 2375’e kayıt mesajı atmak gerekmektedir.
- Her yöne 1,5 kontöre konuşma teklifiniz tanımlandığında size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır.
- Bilgilendirme mesajını aldıktan sonra teklifin geçerlilik süresi 30 gündür.
- 30 gün boyunca kullanılmayan SMS’lerin kullanım hakkı kaybolur.
- Kampanyaya katılacak kişi sayısı sınırlıdır.
- Kampanya bireysel hazır kart kullanıcıları için geçerlidir.
Hayır. 20 saniye aralıklarla hesabınızdan 0,5 kontör düşecek şekilde ücretlendirilirsiniz.Bu tekliften yararlanabilmem için tarife değiştirmem gerekiyor mu?
Hayır. Tarifeniz ne olursa olsun bu tekliften yararlanabilirsiniz.
Yükle Kazan 2" kampanyasına nasıl katılabilirim?
"Yükle Kazan 2" kampanyasına katılmak için 25 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında en az 100 kontör yükleyip, KAYIT yazarak 2375’e mesaj göndermeniz; veya 25 Ocak 8 Şubat tarihleri arasında ilk önce KAYIT yazarak 2375’e mesaj göndermeniz, daha sonra en az 100 kontor yuklemeniz yeterlidir. "Yükle Kazan 2" kampanyasına kimler katılabilir?
Hazır kart kullanıcısı bireysel abonelerimiz bu kampanyaya katılabilirler.
İlk önce kontör yükledim, daha sonra KAYIT yazarak 2375’e mesaj gönderdim. Kampanyaya katılmış olur muyum?
Evet. 25 Ocak - 8 Şubat arası herhangi bir gün kontör yükleyip, herhangi bir gün KAYIT yazıp 2375’e mesaj gönderdiğiniz durumda kampanyaya katılmış
Orjinal Kampanya Linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız