Faturasız / Faturalı TURKCELL.

Sponsorlu Bağlantılar

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
TURKCELL.
Merhaba,
Turkcell ile ilgili Herseyde Size Yardimci Olabilirim.,,

Turkcell ile ilgili Soru veya Sorunlariniz varsa Buradan Sorabilirsiniz.Elimden Geldigince Yardimci Olurum,

Saygılar.

İyi Forumlar//Gskemal226

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
türkcelden kurtulalı 6 yıl oldu ve kurtulduğum için cok huzurluyum. kendiliğinden tutarsız kesintiler, müsteri hizmetlerinin sistem bozuk deyip tekrar arayınız diyerek tekrar tekrar soymaları vs. son 1 yılda cektiklerim anlatılamaz boyutta. artık ne derdim vardı da o kadar kazıya göz yumup devam ettiysem artık bilmiyorum ama zararın neresinden dönersek kardır.

yine de sagol diğer arkadaslara belki yardımın dokunur

• Beğen
Tepkiler: gskemal226
catlax66

catlax66

Üye
Turkcell in müşteri hizmetleri kısmı on numara vodafone da bi maduriyetliğin varsa düzeltmiyorlar ama Turkcell de hakkını ararsan alabiliyorsun, hatta onlara fazladan bağlanmanın bile ücretini talep edebiliyorsun, vodafone da sistemin dışına bilerek yada bilmeyerek çıkarsan faturana katlanmak zorundasın.

catlax66

catlax66

Üye
Merhaba,
Turkcell ile ilgili Herseyde Size Yardimci Olabilirim.,,

Turkcell ile ilgili Soru veya Sorunlariniz varsa Buradan Sorabilirsiniz.Elimden Geldigince Yardimci Olurum,

Saygılar.

İyi Forumlar//Gskemal226
Uygun tarife bilinmedik yararlı hizmetler var mıdır?

Shay-Patrick-Cormac

Shay-Patrick-Cormac

Üye
musteri hizmetleri gencaver vs. varken sana neden soralim arkadasim

murat.122a

murat.122a

Üye
Turkcell tv servisini pc den izleye bilirmiyim windows 7

Penny Dreadful

Penny Dreadful

Üye
Turkcell pahalı evet ama maalesef heryerde çeken (köylerde ve en 3G bakımından yoksa diğerleride çekiyor) Turkcell'i seçiyorum.
Muhtemelen 3 ay içinde Avea ya geçerim.
Sorum şu; TTNET gibi neden internet kısıtlaması var? 1GB örneğin; Çok yavaş, hızlı bitiyor.

2 sene bunun gibi işlerde çalıştım biliyorum az çok nedenini aslında ama fazla abartılı bu Turkcell'de.

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Murat. 122 a izleyebilirsin kardesim.
Penydredfaul kardes 1 gb yavas ve hizli bitiyor diyorsunda bizzat test ettim==> Eger browser olarak=1).Google chrome kullaniyorsan 1 saatte normal facebook,twitter vb. Girerek 76 mb yakin yiyor.
2).Opera kullaniyorsan 1 saate facebok ,twitter vb. Sitelere girerek 41 mb yakin yiyor.
3). Ucweb browser kullaniyorsan 1 saatte facebook,twitter vb. Sitelere girerek 21 mb yakin yiyor.

Yani bu soruna cevap olarak uc web browser kullanmani tavsiye etmekten baska cevabim yok kardes. Bu arada ucweb gayet hizliydi.

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
Murat. 122 a izleyebilirsin kardesim.
Penydredfaul kardes 1 gb yavas ve hizli bitiyor diyorsunda bizzat test ettim==> Eger browser olarak=1).Google chrome kullaniyorsan 1 saatte normal facebook,twitter vb. Girerek 76 mb yakin yiyor.
2).Opera kullaniyorsan 1 saate facebok ,twitter vb. Sitelere girerek 41 mb yakin yiyor.
3). Ucweb browser kullaniyorsan 1 saatte facebook,twitter vb. Sitelere girerek 21 mb yakin yiyor.

Yani bu soruna cevap olarak uc web browser kullanmani tavsiye etmekten baska cevabim yok kardes. Bu arada ucweb gayet hizliydi.
evet uc web son zamanlarda harika işler cıkarıyor ve bununla birlikte türkçe desteği vermesi ön plana cıkmasında en önemli faktör oldu. kesinlikle ucweb diyorum

Shay-Patrick-Cormac

Shay-Patrick-Cormac

Üye
psiphon varken uc yi ne yapayim :sirit:
Beleş internet :sirit:

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Yasal olmayan uygulama boyle seyleri kullanmayan yoktur heralde bende kullanmistim bir ara ama pisman olacagin sonucla karsilasmassin umarim

Takipçi Satın Al

Üst Alt