Turkcell Yeni cepten internet turbo paketi YENI

Sponsorlu Bağlantılar

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Yeni cepten internet turbo paketi YENI
Turbo paket

Hızi 43.2 mbps kadar cikiyor

SOK SOK hemde hazirkart 12 Tl den baslayan fiyat

12 tl den baslayan derke MB gore fiyat degisio herhalde
Yeni cikti icin MB lerin kac tl oldugu hakkinda bilgim yok ama arastircam

GSKEMAL226 paylasimidir

turkcell ile ilgili isteklerinizi bulabilirim kampanya gibi flan yoruma yazmaniz yeterlh

Tsk yeter

osnakli

osnakli

Üye
ne şimdi arakdaşım bu ben bişey göremedim.

phasan

phasan

Üye
Ben pek birsey anlamadım

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar turkcelde turbo paket adli paket cikmis hemde 12 tl mis paylasiyim dedım ornek:100 mb 12 tl tabi 250mb de 12tl olabilir onu bilmiom hizi cok hizli die paket alanlar icin paylastim

eren3546

eren3546

Üye
Arkadaş tam açıklama yapmamış

turkcell in kendi sayfasında da var bu paket i alabilmen için müşteri hazmet lerini aramanız gerekmektedir kaç mb olduğu ve nasıl abone olduğu yazmıyor site de

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
turbo yazin 2222 gnderin yeter

osnakli

osnakli

Üye
ben 7tlye 500 mb alıyorum ve hiç kullanmıyorum.iş yerimde wifi var arada mms geliyor diye net paketi almak zorunda kalıyorum...

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
:( arkadasim valla isin zor ama madem paket alinca mms gelio die alion sen en ucuz paketi al

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
tm mesaj atarim sana

Symbianize

Symbianize

Üye
O değilde turbo 40 küsür mbps yanıltmasın sizi bunun için çift taşıyıc desteği lazım 3G var bide çift taşıyıcılı 3G teknolojisi var bunu her telefon destekleiyo mesela iphone 4s galaxy s3 falan desteklemiyo iphone 5 lumia920 gibi yeni telefonlar destekliyor

phasan

phasan

Üye
Her tekefonda çift taşıyıcılı internet olmadıkça neye yarar turba hız

osnakli

osnakli

Üye
vınnlarda kullanılabilir ama 250mb netlede ne yapılır ki 42mbit hızla tam bi komedi:)

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
dogru soyluonuz ama

===>arkadaslar ben samsung gt 3303 kullanio ve onceden aldigim normal net paketlerinde 10 mb lik dosyayi 20-30 dk iniodu simdi ben bu turbodan aldim dun 12 mb lik indirdin sadece 5-6dkda indi

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
dogru soyluonuz ama

===>arkadaslar ben samsung gt 3303 kullanio ve onceden aldigim normal net paketlerinde 10 mb lik dosyayi 20-30 dk iniodu simdi ben bu turbodan aldim dun 12 mb lik indirdin sadece 5-6dkda indi

12mblik dosya icin 5 6 dakikada fazla bence

sametwc

Üye
arkadaslar 100 mb bitince nolcak paket iptalmi oluyor yoksa hizimi dusuyor
bende huawei ideos x5 var saniyede 850-900 kb kopyaliyo
hiz dusunce kac kb kopyalar

kemhir

Üye
arkadasımın iphone 5 inde test ettik konyanın 3g cektiği en iyiyerlerde denedik aldığımız sonuc 7.6 mgbt 43 turkiyede hayal. Cift tasıyıcı internetle uzaktan yakından alakası yok 4g olmayınca. O hıza 4g ile ulasılabilir oda turkiyede yok gereksiz. Bende turkcellde 30 tlye 1gb turbo snrsız kullandm telefon note 2 maximum baglanti aynı 6-7 arası 25 tllik paketi aldım yine aynı turkiyede 4g olmadan bu paketler alınmaz lütfen arkadaslar paranızı bosuna vermeyin değişen hic bir sey yok. Wifide bile 13 mgbit ten yukarı gormedim kldki turkcell 3g.

mute8100

Üye
En kazık paketler turkcelde en iyi paketlerde vodafonede istersen sende geç az para ver çok kullan

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
turbodan sadece ilk cikardigi 100mb belki ekler

Üst Alt