Turkcell '' Yedek SIM KART'' Çıkartma

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell '' Yedek SIM KART'' Çıkartma



Yedek Sim Kart

SIM kartınız kaybolur, çalınır veya bozulursa numaranızı değiştirmeden size en yakın Turkcell İletişim Merkezi’nden yedek SIM Kart’ınızı alabilirsiniz. Üstelik kontörlü hat kullanıyorsanız kalan kontörlerinizi de Yedek SIM kartınızı aldığınızda kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa;

Kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni (444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli. Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurduğunuzda yedek SIM kartınızı hemen alabilir, Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni aradığınızda yedek SIM kartınızın evinize kurye ile gönderilmesini isteyebilirsiniz (bu hizmet sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illeri için geçerlidir).
Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa;

Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurduğunuzda da yedek SIM kartınızı alabilirsiniz.
Yedek SIM kart hizmeti, faturalı ve kontörlü hatlar için KDV dahil 8,5 TL olarak ücretlendirilmektedir.


Devir İşlemleri

Aboneliğinizin geçiş veya devir işlemlerini ’nde yapabilirsiniz.
Gereken evraklar :

Nüfus Cüzdanı
Devir alan aboneden istenir.
Devir durumunda alınan vergiler:

Faturalı hattın devri durumunda, hattı devralan kişi devraldığı hattın vergi borçları bulunuyor ise, bu borçları da (Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi, TGM ruhsat ücreti, TGM kullanım ücreti ) devralmış olur. Ayrıca, devir aldığı hatla ilgili olarak yeni abonelik işlemleri yapılacak olup, ilk abonelikte tahakkuk eden vergiler devir alan abonenin ilk faturasına yansır.
Geçiş - Devir Ücretleri Hazır Kart Aboneliğinin Devredilmesi 26,00 TL Turkcell Aboneliğinin Devredilmesi 26,00 TL Diğer Operatörlerin Faturalı Hattından Turkcell Hazır Kart'a Geçiş Ücretsiz Diğer Operatörlerin Faturasız Hattından Turkcell Hazır Kart'a Geçiş Ücretsiz Turkcell'in Faturalı Hattından Hazır Kart'a Geçiş 15,00 TL Diğer Operatörlerin Faturasız Hattından Turkcell'e Geçiş Ücretsiz Diğer Operatörlerin Faturalı Hattından Turkcell'e Geçiş Ücretsiz Hazır Kart'tan Turkcell'in Faturalı hattına geçiş * Ücretsiz * Kampanya 31 Aralık 2009 tarihine kadar uzatıldı. Geçiş işlemini tüm TurkcellExtra'lardanve Turkcell Abone Merkezleri'nden yapabilirsiniz.

Şebekelerarası geçiş işlemini ve Faturalı hattan Hazır Kart'a geçiş işlemini tüm 'nde gerçekleştirebilirsiniz.

Fatura Dönemi Değişikliği

Fatura dönemi değişikliğinizi 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak, 'nde gerçekleştirebilirsiniz.

Gerekli evraklar:
Nüfus Cüzdanı Müşteri isteği ile hat kapama

Geçici hat kapama işleminizi 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak, 'nde ve 'nde gerçekleştirebilirsiniz.
Gerekli evraklar:

  • Nüfus Cüzdanı
Kullanım Detayı Talebi

Kullanım detayı talebinizi, 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak ya da 'nde gerçekleştirebilirsiniz.
Gerekli Evraklar

  • Dilekçe
  • Nüfus Cüzdanı

Not:
Abone şahsen başvurmalı veya özellikle bu işlem için vekalet vermelidir. Son 6 aya kadar döküm alınabilir.
Not: ’nde yapılan işlemlerde, Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İş Adamları Derneği MOBİSAD'ın tavsiye ettiği bir hizmet bedeli talep edilebilir.


Numara Değişikliği

Herhangi bir sebepten mevcut numaranızı değiştirmek için hattınızı iptal ettirip yeni bir hat almanıza gerek yok. Üstelik aynı sim kartınızı ve kontörlü hat kullanıyorsanız hattınızdaki kontörleri de kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa;
Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni (444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli.
Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa;
Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.
Numara değişikliği hizmeti, faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dâhil 3 TL, kontörlü hatlar için 25 kontör olarak ücretlendirilmektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: kene06


colaturka14

Üye
numara değişikliği sırasında aynı numaramın turkcelle ön kodu olarak alabilir miyim.
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet iyi oluyor kaybolursa aynen yedeği çıkıyor
 
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ben Antalya Merkezde değilim gene de Kurye ile talepte bulunabilirmiyim acaba
 


Üst Alt