turkcell yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mutlucosar

mutlucosar

Üye
    Konu Sahibi
turkcell yardım
ya arkadaşlar geçen ay (faturalı) TURKCELL 240 dk kampanyaya geçtim.34 ytl paket fiyatı 41 ytl vergiler dahil fiyatı.Ve ben inanın 240 dk da görüşmedim kaç para fatura geldi dersiniz 68.50 ytl küsür.nasıl oluyo bu iş kafayı yedim ya bilgisi olan varsa yardımcı olsun .:@:@:@:@:@:@:@

akula

akula

Üye
turkcelli ara sor bi yanlışlık vardır yada bir dahaki fatura tarihine atmışlardır

blueboytr

Üye
bizbize hepimiz tarifesinde diğer gsm aramak ücretli dakikası 60 kuruş.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım senin geçtiğin kampanya sadece 240 dk konuşma için. Yani mesaj gönderdiysen ve internet i kullandıysan bunlar ayrıca ücretlendiriliyor... Fakat gelen faturayı incele ve detaylardan kaç lirası konuşmaya kaç lirası mesaj, GPRS falan oralara gitmiş bi bak... Ayrıca 240 dk paketini aldıktan sonra ister 1 dk konuş iser 239 dk konuş yine 41 lira ödersin.

ilo53

ilo53

Üye
bna da ole olmustu ıptal ettırdım 25 ytl gelıyo

mutlucosar

mutlucosar

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar turkcell i aradım fakat sistem arızası yüzünden yardımcı olamadılar.daha sonra arayın dediler ama ben yine de 120 dk lık pakete geçtim...

imece iletişim

imece iletişim

Üye
ahhahaha ne diyeyim bu faturayı yüksek ödiyenlere al kampüslü hazır kart 120 dk bedava ben biteremiyorum bitse bile eşiminki kampuslu o bitse oda bitmiyor 3-4 tanede yedek aldım ne olur ne olmaz diye onlarınki zaten siliniyor arkadaşlar istiyor ver hemen getiririz diye onlarda gitti daha gelmedi eh 1 1 hafta oldu diğeri 20 gün buda zor insanlara söyliyom git al ama bürokrasıden dolayı alan yok hiç fatura ödemiyorum.100 köntör yükle 120 dk bedava 100 köntör öbür aya gene kalıyor.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar bence de kampüscell en iyisi. eğer yaşınız tutyosa bir dakika beklemeyin. Ben ağustosta 100 kontör yükledim. BizBize tarifesinde 100 kontör yükleyene 500 kontör hediyeydi. Ordan 500 kontör geldi. 2 gün sonra da kampüslü oldum, 100 kntr yükledim ve 120 dakika geldi. Şu anda 500 kontörden kalan 250 kntrm var onları kullanıyorum. onlar btince 120 dk kalıcak kullanmak için. Mesaj zaten her yöne 1 kntr ve 3 msj dan sonrası bedava. Daha ne isterim Turkcell den...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt