Turkcell Web Mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delyyyy

Delyyyy

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Web Mesaj
Arkadaslar .. ben web mesaj kullanmayı denedigimde direk atiyor beni.. giris falan yok .. soyle bi uyarı cıkıyor be 3-4 sn sonra pencereyi kapatiyor " Cıkıs isleminiz basariyla gerçekleştirildi. " gibi bi mesaj alıyorum... Bir sure once denemistim simdi yine denedim bayadir boyle .. acaba bilgisi olan varmi.. bu servis kaldırıldımı yoksa yanlıs bisiler mi yapıyorum...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Baktım herhangi bir sorun yok ... Farklı bir tarayıcı dene veya tarayıcı çerezlerini temizle arkadaşım.

Delyyyy

Delyyyy

Üye
    Konu Sahibi
giris yapabildin mi ? hangi browser kullandın bi yazarmisin.. sagol ilgin icin

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Evet dostum giriş yaptım istersen bir foto çekerek gösterebilirim. Explorer denemiştim sen böyle dedikten sonra birde Google Chrome ile denedim herhangi bir sorun yok arkadaşım...

Delyyyy

Delyyyy

Üye
    Konu Sahibi
ben hepsinle denedim direk atiyor pencereyi kapıyor...:vur

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım direk çıkış işleminiz yapıldı diyorsa şöyle dener misin bi ? Önce online hizmetlerde bireysele tıkla seni giriş yapılı görüyor sanırım online işlemelere gir direk giriş mi yapıyor yoksa giriş yapmanı mı istiyor ? eğer direk giriş yaptıysa ordan bu çıkış yap kendin ondan sonra web mesaj tekrar dene.

Delyyyy

Delyyyy

Üye
    Konu Sahibi
yok sifre soruyor

----------Eklendi @ 19:42:02 ---------- Yazıldı @ 19:38:52 ----------

başka bi arkadasta denedim.. onda da aynısı oluyor.. Yurt dısı ile alakalı olma ihtimal ivar mi... su anda bulgaristandan giriyorum... ama sacma geliyo bana ...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Dostum dediğin gibi yurtdışı olması çok mantıklı gelmiyor ama yinede öyle görünüyor. Eğer yurt içinde tanıdığın samimi biri varsa ona denetirsen iyi olur

KralBaykus

KralBaykus

Üye
Kardes O zaman Senn Pc de sorn ..! Ama bence çerez temzle //farklı browser kullan ..... :oke:

Delyyyy

Delyyyy

Üye
    Konu Sahibi
farklı bilgisayarda da denedim.. sonuc aynı ... neyse yapıcak bisi yok heralde :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt