Turkcell Visa ile Shell’de 15 TL Değerinde Yakıt Hediye

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Turkcell Visa ile Shell’de 15 TL Değerinde Yakıt Hediye
10 Eylül 2018– 22 Ekim 2018 tarihleri arasında Bireysel Turkcell hattı üzerinden Paycell uygulamasına kaydedilen Visa logolu Bireysel ve Ticari Kredi Kartları ile ClubSmart üyesi Shell’den tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri yakıt harcamaya 15 TL, toplamda 30 TL Shell ClubSmart puan hediye edilecektir.
  • Kampanya kapsamında 10 Eylül 2018– 22 Ekim 2018 tarihleri arasında Bireysel Turkcell hattı üzerinden Paycell uygulamasına kaydedilen Visa logolu Bireysel ve Ticari Kredi Kartları ile kampanya dönemi boyunca ClubSmart üyesi Shell’den tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri yakıt harcamasına 15 TL toplamda 30 TL değerinde Shell ClubSmart puan hediye edilecektir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için Bireysel Turkcell hat sahibi olunması ve işlem yapılan Visa kartın Paycell uygulamasına kaydedilmesi gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılmak için kullanıcıların Smart Kart numaralarını girmeleri ya da Smart Kart yaratmaları gerekmektedir.
  • Hak edilen puan kampanya bittikten sonra 26 Ekim’de kampanyaya katılan müşterilerin Shell Club Smart Kart’ına yüklenecektir. Kazanılan puan 15 Kasım tarihine kadar geçerli olacak, kullanılmayan puanlar geri alınacaktır.
  • Kampanyadan her müşteri 2 kere faydalanabilecektir.
  • Visa banka kartları ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.
 


Üst Alt