Turkcell VINN Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell VINN Sorun

Selam arkadaşlar...
Bunu bana açıklayacak varmı acaba ???? :allalla:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sanırım bağlantı hızınız hakkında şikayetiniz var.
Bunun nedeni çok şekilde olabilir, sitenin indirme hızı kısıtlaması, 3g üzerinden değilde EDGE ile bağlantı kurmanız.
Ama resime bakınca vınn hattınızın çekmediğini görüyorum. şu anda bende vınn kullandığım için dikkatimi çekti.
İşte benim vınn dikkatli bak !

O çekim alanı sizde boş, yani 1 kademe bile çekmiyor. Daha iyi çeken bi alana çıkartarak denerseniz bakalım sorun düzelir mi?

• Beğen
Tepkiler: Deleted.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım. Ben saniyedeki kb ile ilgili sanıyordum. Neyse PC 'yi gezdirmekten başka çare kalmadı :) Bide bizim laptop var aynı yerde ona takıyorum acayip hızlı. Fakat masaüstü öyle değil. Neden acaba... ??

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Ya bu VINN insanı kanser eder dostlar.:hmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Çok teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım. Ben saniyedeki kb ile ilgili sanıyordum. Neyse PC 'yi gezdirmekten başka çare kalmadı :) Bide bizim laptop var aynı yerde ona takıyorum acayip hızlı. Fakat masaüstü öyle değil. Neden acaba... ??

Masa üstüne doğrudan mı takıyorsun? Arka taraflara yani kapalı alanda olduğu için hız düşer. Uzatma kablosu ile yükseğe çıkar.

ege_

Üye

Selam arkadaşlar...
Bunu bana açıklayacak varmı acaba ???? :allalla:

Kardeş,,,,,,, TURKCELL çekmiyor. kesin ondandır kapsamanın olduğu bir yerde dene.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
tamam çok teşekür allah razı olsun :tşk:

Üst Alt