LAZOFLU
Emekli Yönetici
Turkcell verdiği yanlış bilgi için 20 ytl mi geri verdi
Faturalı hatta geçenlere 20 ytl karşılığında ev cep aramak üzere tam 8 saat veriyor. Bende geçiş yaptım fatura kesim tarihim 19 aralık olarak belirlendi. Bu kampanyadan ilk önce yararlanmak istemedim ama fatura kesim tarihime 2 gün kala turkcelli aradım bu kampanyaya katılsam ne zaman yararlanmaya başlarım dedim karşımdaki (telefondaki) bayan ise fatura kesim tarihinden sopa yüklenecek söyledi. Bende fatura kesim tarihime iki gün kala ayın 17 sinde bu kampanyaya katıldım. Ama gelen mesaj beni şok etti mesajda kampanya dahilindeki 480 dakika hattıma yüklendiğini söylüyordu wap işlem merkezinden de kontrol yaptım aynı şekilde 480 dakika olduğunu ve 19 aralıkta sona ereceğini söylüyodu. Hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım, öyle birşey görmediğini ve aynısını söyledi. Fatura kesim tarihinden sonra yüklenecek dedi. Tamam öyle olsun dedim. Bunu anlamak için bir kaç konuşma yaptım. Ve paketi 60 dakika dürüsttüm ve dakika 410 a düştü. 19 aralık sabahı wap işlem merkezinden kontrol ettim ve ne göreyim, paket 480 dakika olmuş ve son kullanım tarihi ise 16 aralık yani paket yenilendi. Faturama baktım 20 ytl fazla. Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Bu kampanyanın hemen yüklendiğini söylediler, ikinci bir şok yaşadım. Öyleyse ben şikayetçiyim bana fatura kesim tarihinden sonra yüklenecek dediniz şimdi böyle diyorsunuz. Şikayetçiyim dedim. Bu bilgiyi nerden aldınız dedi, bende 4440532 yi aradım ordan dediler dedim. 4440532 yi zaman aradınız dedi bende 17 aralıkta aradığımı söyledim. Şikayet forumunu oluşturuyorum dedi ve en geç 3 gün içinde size ulaşacağız dediler. Ve kapattım.
3 gün sonra bir mesaj 4440532 yi arayın diyor. Aradım size yanlış bilgi verilmiş ücreti faturanızdan geri alınacaktır dediler fakat alo paketin değil kampus genç paket ücretini (14.5 ytl) geri vereceklermiş akılları sıra 6 ytl cebe atacaklar. Hayır dedim ben alo paketten şikayetim var onun ücretini geri istiyorum. Yanlış bir forum oluşturulmuş o zaman ben düzeltiyorum 48 saat içinde size ulaşacağız dediler. Ve iki gün sopa tekrar aradılar, yanlış bilgi verdikleri için alo paket ücretini faturanızdan kesilecek ve iade edeceğini söylediler, ve kapattılar 1 gün sopa faturamı kontrol ettim 20 ytl inmiş. Böylelikle ben kazandım alo paketin ücretini geri aldım tabi konuştuğum 60 dakikada bana kaldı.
3 gün sonra bir mesaj 4440532 yi arayın diyor. Aradım size yanlış bilgi verilmiş ücreti faturanızdan geri alınacaktır dediler fakat alo paketin değil kampus genç paket ücretini (14.5 ytl) geri vereceklermiş akılları sıra 6 ytl cebe atacaklar. Hayır dedim ben alo paketten şikayetim var onun ücretini geri istiyorum. Yanlış bir forum oluşturulmuş o zaman ben düzeltiyorum 48 saat içinde size ulaşacağız dediler. Ve iki gün sopa tekrar aradılar, yanlış bilgi verdikleri için alo paket ücretini faturanızdan kesilecek ve iade edeceğini söylediler, ve kapattılar 1 gün sopa faturamı kontrol ettim 20 ytl inmiş. Böylelikle ben kazandım alo paketin ücretini geri aldım tabi konuştuğum 60 dakikada bana kaldı.

(