Turkcell ve Nokia desteğin çözüm bulamadığı E 72 sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

somagiz

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell ve Nokia desteğin çözüm bulamadığı E 72 sorunu...
Merhabalar, Nokia E72 kullanıyorum, Turkcell 4GB internet paketi satın aldım, telefonu modem olarak kullanıp laptop ile internete bağlanmak istiyordum, Pc Suite programını kullanarak bağlanıyorum ilk 15-20sn (üst üste 3-4 sayfa) sorun yok gayet seri sayfalar açılıyor sonra sayfa görüntülenemiyor diyor ve bir daha gelmiyor, telefondan maillerime sorunsuz ulaşıyorum, telefonun tarayıcısından sorunsuz internete bağlanıyorum ama modem olarak kullanmak istediğimde aynı sorun oluyor, Windows 7 64 bit kullanıyorum,
1.Nokia servise verdim telefonu formatladılar olmadı,
2.Turkcell i aradım kontrol ettiler bizde sorun yok dediler,
3.Ovi suite+Nokia Pc internet access programlarını denedim yine aynı,
4.Hattı E 65 e takıp deniyorum internete sorunsuz bağlanıyor ama E 72....
5.Nokia destek hattını aradım ovi suite Pc suite ikisi beraber yüklü olursa çakışır dedi ovi suiti sildim gene aynı,
Arkadaşlar kısacası denemediğim şey kalmadı internette de baya aradım bulamadım, bu sorunu çözebilecek bir babayiğit arıyorum, çözebilenden şimdiden Allah razı olsun...

• Beğen
Tepkiler: kol@j

osavasci

osavasci

Üye
PC suiti kullanma. Joikuspot programını kullan. O program senin telefonunu wireless access point haline getiriyor. Bu sayede PC den bu wireless access point e bağlanarak internete girebilirsin.

kol@j

kol@j

Üye
PC suiti kullanma. Joikuspot programını kullan. O program senin telefonunu wireless access point haline getiriyor. Bu sayede PC den bu wireless access point e bağlanarak internete girebilirsin.

kardeş sana da teşekkür ederim
hakkaten gerekli bir bilgi...

kinggitar

Üye
Arkadaşlar selamlar, bu sorun nokia veya hattını kullandığınız operatörle ilgili değil, aynı sorunu bende yaşıyordum ve çözümü şöyle oldu; Win7 için ovi pc suite yükledim daha sonra telefonu pc'ye bağlayıp, araçlardan internete bağlan seçeneği ile internete bağlandım. burda microsoft bir uyarı veriyor modem olarak kullanımda sorunlar olabilir, destek için aşağıdaki linke tıklayıp gibi birşey diyor. Siz ilgili adrese gidip hotfix dosyalarını yüklüyorsunuz pc update oluyor, yanlız burda işletim sisteminizin win7 olması gerekli gibi geldi bana, neyse update ettikten sonra restart sonra sorunsuz interneti kullanabiliyorsunuz inşallah.

Üst Alt