somagiz
Üye
Turkcell ve Nokia desteğin çözüm bulamadığı E 72 sorunu...
Merhabalar, Nokia E72 kullanıyorum, Turkcell 4GB internet paketi satın aldım, telefonu modem olarak kullanıp laptop ile internete bağlanmak istiyordum, Pc Suite programını kullanarak bağlanıyorum ilk 15-20sn (üst üste 3-4 sayfa) sorun yok gayet seri sayfalar açılıyor sonra sayfa görüntülenemiyor diyor ve bir daha gelmiyor, telefondan maillerime sorunsuz ulaşıyorum, telefonun tarayıcısından sorunsuz internete bağlanıyorum ama modem olarak kullanmak istediğimde aynı sorun oluyor, Windows 7 64 bit kullanıyorum,
1.Nokia servise verdim telefonu formatladılar olmadı,
2.Turkcell i aradım kontrol ettiler bizde sorun yok dediler,
3.Ovi suite+Nokia Pc internet access programlarını denedim yine aynı,
4.Hattı E 65 e takıp deniyorum internete sorunsuz bağlanıyor ama E 72....
5.Nokia destek hattını aradım ovi suite Pc suite ikisi beraber yüklü olursa çakışır dedi ovi suiti sildim gene aynı,
Arkadaşlar kısacası denemediğim şey kalmadı internette de baya aradım bulamadım, bu sorunu çözebilecek bir babayiğit arıyorum, çözebilenden şimdiden Allah razı olsun...
1.Nokia servise verdim telefonu formatladılar olmadı,
2.Turkcell i aradım kontrol ettiler bizde sorun yok dediler,
3.Ovi suite+Nokia Pc internet access programlarını denedim yine aynı,
4.Hattı E 65 e takıp deniyorum internete sorunsuz bağlanıyor ama E 72....
5.Nokia destek hattını aradım ovi suite Pc suite ikisi beraber yüklü olursa çakışır dedi ovi suiti sildim gene aynı,
Arkadaşlar kısacası denemediğim şey kalmadı internette de baya aradım bulamadım, bu sorunu çözebilecek bir babayiğit arıyorum, çözebilenden şimdiden Allah razı olsun...