Rica derim. Yaptıkları hiç doğru değil.biliyodummm ama yinede emege aygı tşkler![]()
Saçmalıktan ziyade tam bir çelişki söz konusu.saçmalık
Gerçi bu ayıp sadece turkcell'e has bir durum değil genel olarak bütün operatörler bunu yapıyor.şaşırtmaca yapıp milleti kandırıyorlar gibi geldi bana
Acep birgün doyarlar mı?aç gözlü turkcell...
Gerçi bu ayıp sadece turkcell'e has bir durum değil genel olarak bütün operatörler bunu yapıyor.
----------Eklendi @ 21:08:53 ---------- Yazıldı @ 21:06:19 ----------
Acep birgün doyarlar mı?
Baktılar ki millet yüklendi beleş uygulamaya zorlarına gitti tabi.doymaz 0.facebook bile ücretli yaptı...
Baktılar ki millet yüklendi beleş uygulamaya zorlarına gitti tabi.

Dikkatli bakılırsa 2. resimde ücretsiz servisler ayrı bir alanda gösterilmekte.
doymaz 0.facebook bile ücretli yaptı...

Aynen boş vermek lazım nasıl olsa her türlü soyuyorlar.Vodafone'da 2 aydır ücretli.Vodafone'lular bu kadar sorun etmedi millet alıştı.internet paketi aldı.olmayan wi-fi kullandı.boşverin.bu dünyada herşey paralı![]()
Yine bugünlerimiz daha iyi, eskiden hatırlar mısınız bilmem ama size bir mesaj gönderiyorlardı herhangi bir üyelik için evet yazın onaylayın diye, siz gelen mesaja sırf Hayır yazıp göndermediğiniz takdirde o hizmet için sizi üye yapıp haftalık yada aylık belli bir tutar üyelik bedeli kesiyorlardı...gözleri ceplerimizde napsak da soysak diye 4 gözle araştırıp duruyorlar.
Arkadaşlar Türkcell online işlem merkezindeki ücretsiz servisler linkini göremedeğim için konuyu açmıştım, sorun benden kaynaklanıyormuş. Uyarısı için S.c.k.N arkadaşıma teşekkür ediyorum.