Turkcell Twitter Mesaj Yanıtlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Twitter Mesaj Yanıtlama
Arkadaşlar Twitter'dan mobil bildirimleri aktif ettim mesajlar felan geliyor ama mesaj gönderirken geçerisiz pin kodu diye uyarı mesajı geliyor. Turkcell sitesine baktım Sms pakediniz varsa paketten düşer diye yazıyor tl var ordan da almıyor ne yapmam gerek söyler misiniz yada ben yanlış mı gönderiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​twitter hesabına bak bakalım mobil ayarlarına pin kodu ayarlamış mısın.yoksa ileti atarken öne 4 haneli pin girmeni ister

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
o zaman bu olayda halloldu mutlu son :) :D

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
Şu sms olayını anlamadım twitter'a şu aylık 10.000 sms ile ileti atabiliyormuyuz yani

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
twitter da sms paketi işliyordu ama facede yoktu sanırım.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Şu sms olayını anlamadım twitter'a şu aylık 10.000 sms ile ileti atabiliyormuyuz yani

Evet sms paketin varsa twitter'da kullanabiliyorsun çok güzel birşey ayriyetten bi ücret almıyor.. Facebook'u bıraktığım için bu benim için çok güzel oldu + uygulama açmama gerek kalmadı :)

spy ghost

spy ghost

Üye

Evet sms paketin varsa twitter'da kullanabiliyorsun çok güzel birşey ayriyetten bi ücret almıyor.. Facebook'u bıraktığım için bu benim için çok güzel oldu + uygulama açmama gerek kalmadı :)
teşekkürler iyi oldu bu :ehe mesaj paketi boş durmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt