Faturalı Turkcell - Turkcell EVİM Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell - Turkcell EVİM Paketleri
Turkcell Evim Paketleri ile evden her yönü artık çok ekonomik arayabilirsiniz. EVİM HerYöne Paketi ile her yöne 150 dakika ayda sadece 4,9 TL!

TURKCELL EVİM HerYöne Paketi:

Ayda 4,90 TL'ye evden yurt içi Her Yöne 150 dakika konuşabilirsiniz.

Ödeme TipiPaket YönüPaket İsmiAylık ÜcretİçerikKatılmak için
FaturalıHer YöneEVİM HerYöne4,9 TLEvden Her Yöne 150 dk.EVIM150 yaz 2222'ye gönder
[TBODY] [/TBODY]

Diğer TURKCELL EVİM Paketleri:

Ödeme TipiPaket YönüPaket İsmi Aylık ÜcretİçerikKatılmak için
Hazır KartHer YöneEVİM RAHAT19 TLEvden HerYöne 100 TL'lik konuşmaEVIM RAHAT yaz 2222'ye gönder
Hazır Kart, FaturalıSabit HatCeptenEVE2504,9 TLEvden Sabit hat yönüne 250 dk.CEPEV250 yaz 2222'ye gönder
Hazır Kart, FaturalıSabit HatCeptenEVE4007,5 TLEvden Sabit hat yönüne 400 dk.CEPEV400 yaz 2222'ye gönder
[TBODY] [/TBODY]
  • Kampanyadan Bireysel Turkcell'liler yararlanabilir.
  • TURKCELL EVİM RAHAT Paketinden ön ödemeli Genç Tarife, Genç Plus Tarife, Platinum Plus Tarife ve Tarife Saniye aboneleri haricindeki tüm ön ödemeli abonelerimiz yararlanabilir.
  • TURKCELL EVIM HerYöne Paketlerinden faturalı Maxi Paket, Karma 1000, Kamu Turbo, Star Plus, Platinum Plus, Ben Yaptım 700 ve Ben Yaptım Paket aboneleri haricindeki tüm faturalı abonelerimiz yararlanabilir.
  • Paket aboneliği için gönderilen başvuru SMS’i ve 8008 IVR’ı aramak ücretsizdir.
  • TURKCELL EVİM HerYöne Paketi'ne aboneliğiniz varsa, ev alanınızdan yurt içi herhangi bir yöne yaptığınız aramada, “Evinizdeyken Arama” anonsu duyarsınız. Bu anonsu duyduğunuzda, başka öncelikli paketiniz yoksa, konuşmanız, TURKCELL EVİM HerYöne paketindeki dakikalarınızdan düşer. Ev alanınızı 8008'i arayarak kendiniz belirleyebilirsiniz. Ev alanınızı kendiniz belirlemediğiniz durumda, son kullanımlarınıza göre otomatik belirlenir. Eğer evdeyken yaptığınız aramalarda anons duyamıyorsanız, anonsu duyamadığınız alandan ücretsiz olarak 8008'i aramanız yeterlidir. Gerekli yönlendirmeler sesli yanıt sisteminde yapılır. Böylece anons duyamadığınız alan da ev alanınız içine eklenir. Önceden anons duyduğunuz yerden, anonsu duymamaya başladığınız durumlarda, Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.
  • TURKCELL EVİM Paketleri, Faturalı hatlar için 1 ay boyunca geçerlidir ve iptal edilmediği sürece paket otomatik yenilenir.
  • Paket dahilindeki konuşmaların ücretlendirme periyodu:
    • Faturalı aboneler için 6 sn.,
  • Hazır Kart abonelerine özel EVİM RAHAT Paketi'ndeki evden her yöne aramalarda geçerli 100 TL, abonenin tarife fiyatlarıyla ücretlendirilir.
  • Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
  • EVİM paketlerinden faturalı abonelerine özel 4,9 TL’ye HerYöne 150 dk. konuşturan EVİM HERYÖNE paketi ve Hazır Kart abonelerine özel 19 TL’ye HerYöne 100 TL'lik konuşturan EVİM RAHAT Paketlerine abonelik, bayilerde nakit POS kanallarından yapılabilmektedir.